В днешно време е пълно с конспиративни теории, които звучат

...
В днешно време е пълно с конспиративни теории, които звучат
Коментари Харесай

ТОП конспиративни теории, които се оказаха истина

В днешно време е цялостно с тайни теории, които звучат неуместно, а много от тях се оказват тъкмо такива. Други звучат като цялостни нелепости, само че се оказват самата истина. Вижте някои теории на конспирацията, които се оказаха истина:

Далай Лама работи за Централно разузнавателно управление на САЩ

Според разкрити разследващи документи Далай Лама е получил 180 хиляди Долара по отношение на финансираната от Централно разузнавателно управление на САЩ тибетска опозиция против окупацията на Китай през 60-те години на предишния век, споделя от Vesti.bg.

Виж още: Извън светлините на прожекторите: Вижте същинското лице на Олимпиадата 

Създавана е " гей бомба "

Военновъздушните сили на Съединени американски щати в действителност са обмисляли потреблението на феромони като оръжие. " Гей бомбата " е трябвало да изложи вражеските войски на въздействието на женски феромони и по този начин да накара бойците да бъдат полово привлечени един към различен и да унищожи морала във вражеската войска. Оръжието по този начин и не е основано и употребявано.

Радар за гейове

През 50-те години на предишния век канадското държавно управление създаде " плодовата машина ", с която да тествали държавните чиновници за хомосексуализъм, описват от Vesti.bg. Тестването се е предписание като на субектите са показвани еротични облици на хора от същия пол, а реакцията на субекта е оценена посредством дилатацията на зениците. Много хора са изгубили работата си по този начин.

Виж още: Звездите, които са признали, че са правили секс на публични места

Черепът на Хитлер

Дълго се предполагаше, че останките, които са били открити в бункера на Хитлер, били точно негови. Оказва се, че проби, извършени през 2009 година, разкриват, че черепът, за който се предполагаше, че е на нацисткият деспот, в действителност е на млада жена.

Виж още: Какво се случи с Емилия? Певицата с първи коментар откакто мистериозно анулира участията си 

Правителството на Съединени американски щати може да манипулира времето

Операция „ Попай “ е стратегия за трансформация на времето на държавното управление на Съединени американски щати, която употребява техника, наречена засяване на облаци, с цел да усили преваляванията над Северен Виетнам по време на Виетнамската война.

Изображение: iStock Images,  Getty Images 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР