В днешно време бързият и адаптивен уеб сайт е от

...
В днешно време бързият и адаптивен уеб сайт е от
Коментари Харесай

Платформата за онлайн магазини NEXT BASKET постигна 100% резултат на Google PageSpeed Insights

В днешно време бързият и адаптивен уеб уебсайт е от решаващо значение за обезпечаване на позитивно потребителско преживяване. Бавно зареждащите се уеб уеб сайтове могат да доведат до висок % на отпадане на консуматори и от там до загуби за бизнеса.

 

Ето за какво пробата за скорост на зареждане Гугъл PageSpeed Insights се трансформира в главен инструмент за бизнесмените в интернет за оценка на продуктивността и скоростта на техния онлайн магазин.

 

Неотдавна, платформа за създаване на онлайн магазини, реализира съвършен резултат от 100% на теста за скорост на страниците на Гугъл със своя първи онлайн магазин - sasaki-shop.com.

Какво съставлява пробата за скорост на Гугъл?

Тестът за скорост на Гугъл е инструмент, създаден от най-голямата онлайн търсачка в света, който дава оценка на скоростта и продуктивността на даден уеб страница или онлайн магазин.

 

Той мери разнообразни аспекти на работата на уеб страницата, в това число скоростта на зареждане, използваемостта на уеб страницата и цялостното потребителско преживяване. Инструментът дава оценка от 0 до 100 точки, като по-високата оценка значи надлежно по-бърз и по-оптимизиран уеб уебсайт.

 

Резултатите от този тест са от значително значение за притежателите на бизнес в интернет. Проучванията демонстрират, че уеб уеб страниците с по-бързо зареждане имат по-голям късмет да задържат гости и да понижат % на отпадане.

 

Освен това скоростта на уеб страницата е решителен фактор при установяване на класирането в търсачките. Бързият уеб уебсайт може да помогне за възстановяване на класирането в резултатите от търсенето, което води до по-голяма видимост, трафик и конверсии за онлайн бизнеса.

 

Резултати от теста за скорост на NEXT BASKET

Платформата за създаване на онлайн магазини NEXT BASKET реализира резултат от 100% в теста за скорост на Гугъл - факт, който затвърждава упоритостите на компанията да предложи ново потомство решения за електронна търговия.

 

Освен впечатляващите 100% за продуктивност, пилотният онлайн магазин на платформата реализира също по този начин 100% резултат за досегаемост, 92% резултат за съблюдаване на положителните уеб практики и 90% резултат за SEO оптимизация на уеб страницата за търсачките.

 

Зад тези резултати стоят новаторска микросървисна архитектура и усъвършенстван код, които дават основата за бързо зареждане, адаптивен дизайн и чудесно потребителско преживяване.

 

Официалният старт на платформата NEXT BASKET за българския пазар се чака до месеци, а до тогава компанията продължава да показва своите благоприятни условия и да дава поръчки за водачество в конкурентната ниша на е-комерс както в Европа, по този начин и оттатък океана.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР