В днешния труден момент партиите имитират диалог в невъзможност да

...
В днешния труден момент партиите имитират диалог в невъзможност да
Коментари Харесай

Покана от името на г-жа Елена Йончева, евродепутат frognews.bg

" В днешния сложен миг партиите имитират разговор в неспособност да посочат накъде да върви България. Ние от Делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал имаме вяра, че точно левите политики ще дадат късмет на страната да прекрачи напред. Затова, на 12 май 2023 година, от 10.00 часа организираме „ Форум за прогресивни леви решения ". Елате в Sofia Event Center, Мол „ Парадайс ", бул. „ Черни връх " No 100, ет. 3 да поговорим, да поспорим и да дадем оферти за ръководството на страната. Входът е свободен.

Ситуацията, в която се намира България желае своите леви решения. Лявото не е и в никакъв случай не е било единствено пенсии и заплати. То е взаимност, увереност и деяние. Знаем го, тъй като европейската социалдемокрация през днешния ден има своя обществен отпечатък върху политиките на Европейски Съюз, упорства Зеленият преход да е почтен и обективен, и дава късмет на всеки. Не стана без битка. Напротив. И към този момент е ясно, че левите са прави, а десните бъркат. Това би трябвало да се случи и в България. Подобна смяна в мисленето е сложна, само че допустима и в някои случаи – доста незабавна. Дали ще бъде елементарно? Не. Но несъмнено си заслужава да опитаме. "

 

Г-жа Елена Йончева ще приказва за разпоредбите, които ще бъдат включени в Европейския акт за свободата на медиите, който сега се разисква в Брюксел. Европейски Съюз избра да одобри правилник - наложителен за всички страни членки, в това число България. Елена Йончева е съдокладчик по текстовете от името на социалистите и демократите. Правилата би трябвало да оказват помощ да се възвърне доверието в публицистиката и да се основат условия за работа на медиите, с цел да бъдат те самостоятелни, плуралистични и свободни.

 

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал: https://www.socialistsanddemocrats.eu/

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР