В днешния си брой предаването COO…T предложи на зрителите си

...
В днешния си брой предаването COO…T предложи на зрителите си
Коментари Харесай

Звезди събраха 44 млн. долара за пострадалите от ураганите „Ирма” и „Харви”

В днешния си брой предаването COO…T предложи на феновете си любопитни фрагменти на някои от най-големите звезди на нашето време, които участваха в благотворителен телетон и съумяха да съберат 44 млн. $ за потърпевшите от опустошителните урагани „ Харви” и „ Ирма”.

Опра Уинфри, Барбра Стрейзънд, Уил Смит, Леонардо Ди Каприо, Брус Уилис, Ал Пачино и цяла вселена от звезди се включиха в благотворителен телетон, сходен на тези, които звездите на bTV вършат дружно с UNICEF.

В рамките на специфична едночасова стратегия американските им сътрудници съумяха да съберат над 14 млн. $ за жертвите от опустошителните урагани „ Харви” и „ Ирма”. Благодарение на великодушните фенове, в идващите няколко часа събраните средства доближиха 44 млн. $.

Събитието от вторник беше отдадено на вредите по Източния бряг и ще бъде повторено, с цел да се съберат средства и за жертвите от Западния бряг.

Във видеообръщение 35-годишната Бионсе, която е родена в Хюстън, насочи обръщение за обединяване и вяра и подсети, че естествените произшествия не щадят жертвите си нито по набожен, расови, етнически, обществен, нито по емигрантски принцип.

По първични данни ураганите „ Харви” и „ Ирма” са нанесли вреди на Тексас и Флорида, който се пресмятат на сред 150 и 290 милиарда $.

70 души починаха по време на урагана „ Харви”, а жертвите на „ Ирма” са 77, 36 от които в Съединени американски щати.

В телетона под наслов „ Ръка за ръка”, ръка на потърпевшите подадоха още звездите Рийз Уидърспуун, Никол Кидман, Гуен Стефани, Кейт Хъдсън, Джънстин Бийбър, Джъснтин Тимбърлейк, Ъшър, Сам Смит, Даниел Крейг, Селена Гомес, Ники Минаж, Джаред Лето, Джон Стюарт, Били Кристъл, диджей Калед, Том Ханкс и брачната половинка му с български корени Рита Уилсън.

Стиви Уондър се обърна към всички, които отхвърлят световното стопляне и ги прикани да си отворят очите.

Вижте още във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР