В днешния лицемерно либерален свят много нормални неща не се

...
В днешния лицемерно либерален свят много нормални неща не се
Коментари Харесай

Силиконови бомби може, но естествени женски гърди - абсурд! Или защо тази снимка взриви мрежата за секунди

В днешния лицемерно демократичен свят доста естествени неща не се одобряват. От една страна няма никакъв проблем да виждаме голи силиконови бомби и напомпани задни елементи в Инстаграм, да слушаме и разбираме воплите на всякакви половонеориентирани хора, които объркват децата ни, само че снимкки на средностатистически женски гърди - не! Абсурд! Това е обидно наличие, което бива изтрито за секунди от обществените мрежи. Защото гледката на неподправена гръд е смущаващо. И новата реклама на "Адидас " е безспорното доказателство за това.

Спортният колос за следващ път съкруши света, като популяризира новата си сбирка сутиени по невъобразим до момента метод. Преди няколко дни от марката споделиха колаж от няколко фотоси на женски гърди, които са с друга форма и са надалеч от идеалите на света. Но те са естествени и демонстрират истината, която се крие в сутиена на всяка дама.

Съвсем предстоящо, фотографията към този момент е свалена, само че резултатът от нея беше меко казано "Уау! ". Към фрагмента от "Адидас " прибавят изложение, с цел да популяризират новите си сутиени, като оповестяват, че пускат на пазара 43 разнообразни модела, като са създали всичко допустимо да обзет всевъзможни типове гърди, на които сутиените да наподобяват чудесно и да са оптимално комфортни.

Реакциите в мрежата бяха разнопосочни, като някои консуматори посрещнаха с възторженостти творчеството на стилния колос, до момента в който други разкритикуваха рекламата, а един от коментиралите се пошегува, като попита дали новите сутиени на "Адидас " не са невидими.

До момента в профила в Туитър е останало само рекламното видео, в което всички модели носят сутиените от новата сбирка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР