В днешния ден се очаква натоварване и засилен автомобилен трафик

...
В днешния ден се очаква натоварване и засилен автомобилен трафик
Коментари Харесай

Интензивен трафик по АМ „Хемус“, по „Тракия“ между София и Пловдив е спокойно

В днешния ден се чака натоварване и засилен авто трафик по автомагистрала „ Хемус “ от София към Варна. В момента се правят строително-ремонтни действия на тунелите „ Топли дол “ и „ Правешки ханове “ и има въведена краткотрайна организация на придвижването. Взети са спомагателни ограничения за облекчение на трафика “. Това изясни пред bTV Петър Соколов – шеф на „ Охранителна полиция “ към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София.
Прочетете още
„ От 8:00 до 14:00 часа през днешния ден товарните коли над 12 тона ще се отклоняват на 30-ия км на „ Хемус “ по обходен маршрут, с цел да може колите умерено да минават през тунелите “, уточни още той.

При затрудняване на трафика ще се подхващат периодически ограничения по отваряне на две ленти в двата тунела. Има екипи и от двете им страни.

Към момента придвижването по автомагистрала „ Тракия “ към Пловдив е умерено. По нея няма въведена краткотрайна организация, има спомагателни екипи, които управляват скоростните режими. Не се позволява моторни транспортни средства да минават през лентата за наложително прекъсване.

За първи януари са подхванати спомагателни ограничения по отношение на противоположното пътешестване на колите към София. Тогава от 11:00 до 20:00 часа ще бъдат отворени и двете ленти в тунелите.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР