В днешния 15 декември футболният свят бе натъжен от пресконференцията

...
В днешния 15 декември футболният свят бе натъжен от пресконференцията
Коментари Харесай

Лионел Меси с емоционално обръщение към Серхио Агуеро

В днешния 15 декември футболният свят бе тъжен от конференцията на , на която 33-годишният футболист оповести решението да постави завършек на дейната си кариера.
Макар и предстоящо, то провокира вълна от известия и изявления в обществените мрежи, в които някогашни треньори и съотборници на аржентинеца изказваха възхищението и поддръжката си към него в този сложен миг.
Същото стори и неговият съотечественик и непосредствен другар - . Футболистът на ПСЖ написа дълъг пост в профила си в Инстаграм, в който изрази съжалението си от това, че повече няма да играят дружно:
" Практически през цялата ни кариера бяхме дружно, Кун. Преживяхме доста хубави моменти и други, които не бяха толкоз положителни, само че всичко това ни сплоти и сприятели още повече. Ще продължим да изживяваме още доста моменти дружно отвън терена ".
" (б.р. - Ще те запомня) С голямата наслада от спечелването на Копа Америка не толкоз от дълго време, с всичко, което си постигнал в Англия. Истината е, че боли доста да видя, че би трябвало да спреш да правиш това, което обичаш най-вече. Със сигурност обаче ще продължиш да бъдеш благополучен, тъй като ти си човек, който предава благополучие на останалите и тези, които те обичат, постоянно ще са с теб ".
" Сега стартира нов стадий от живота ти и съм уверен, че ще го живееш с същата усмивка и фантазиите, които влагаш във всичко. Желая ти всичко най-хубаво. Обичам те доста, приятелю. Ще ми липсваш доста на терена и когато се съберем с националния тим ", приключва капитанът на Аржентина, който прикачи към поста и няколко техни фотоси, на които са дружно.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР