В днешната забързана и непрекъснато променяща се бизнес среда изграждането

...
В днешната забързана и непрекъснато променяща се бизнес среда изграждането
Коментари Харесай

Прогнозирай, подготви се, реагирай, променѝ се!

В днешната забързана и непрестанно изменяща се бизнес среда построяването на устойчива организация е по-важно от всеки път. Способността да предвиждате, да се подготвяте, да реагирате и да се адаптирате към измененията е основен фактор за гарантиране на дълготрайния триумф на вашата организация. Ето няколко тактики, които могат да ви оказват помощ да изградите такава компания:
Предвидете какво може да случи
Очакването на смяната е първата стъпка към построяването на резистентност. Успешните водачи и организации са самодейни в идентифицирането на евентуални закани и провокации, преди те да се проявят. Това включва да бъдете осведомени за трендовете в промишлеността, нововъзникващите технологии и евентуалните опасности. Като предвиждате какво може да се случи, можете да разработите тактики и проекти за деяние при изключителни обстановки, с цел да смекчите тези опасности.
Подгответе се за това, което ще се случи
След като идентифицирате евентуалните провокации, идната стъпка е подготовката. Това включва създаване на проекти и процеси за дейно справяне с тези провокации, създаване на квалифицирана и адаптивна работна мощ, вложение в технологии и инфраструктура и определяне на ясни информационни канали. Подготовката подсигурява, че вашата организация подготвена да посрещне непосредствено тези промени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР