В днешната статия ще разкрием имената на мъжете, които си

...
В днешната статия ще разкрием имената на мъжете, които си
Коментари Харесай

Мъжете с тези имена са най-големите кръшкачи

В днешната публикация ще разкрием имената на мъжете, които си падат по изневерите и нямат нищо срещу да кръшкат понякога. Имайте едно мислено, в случай че вашата половинка е с някой от тези имена.

Ето кои са те:

Андрей

Мъжете, които носят това име, наподобяват доста надеждни като сътрудници. Дори бихме споделили, че в първия миг всяка жена би се захласнала по тях. Освен това са интелигентни и знаят по какъв начин с думи да омаят дамите.

Не споделяме, че ще ви изоставят и няма да се грижат за вас, само че е добре да знаете, че са егоисти и са жадни за завършения. Ако половинката на мъж с име Андрей не задоволява капризите му, знайте че той ще се втурне да търси занимания на друго място.
 Мъжете с тези имена са най-големите богаташи Мъжете с тези имена са най-големите богаташи
Повечето от дамите са в търсене на състоятелен сътрудник, с който да се усещат като истински принцеси. Замисляли ли сте се в миналото, че имет...

Васил

Най-често мъжете с това име не са изключително добре финансово. Те обаче имат доста други качества, които не остават скрити за дамите. Умеят да боравят извънредно добре с думите и по този метод предизвикат интереса към себе си. Рядко обаче тези мъже са подготвени за сериозна връзка.

Очите им не стопират да шарят и непрестанно се заглеждат по представителките на нежния пол. Ако вашата половинка е Васил, спрете да се измъчвате и да го следите. Просто имайте едно мислено и не забравяйте, че в някакъв миг може да ви изневери.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР