В дискусията по отминалите избори в Националния съвет на БСП

...
В дискусията по отминалите избори в Националния съвет на БСП
Коментари Харесай

Крум Зарков: Мечтая за деня, в който БСП ще покаже своя инстинкт за самосъхранение

" В полемиката по отминалите избори в Националния съвет на Българска социалистическа партия заявих следното:

Има доста хора в нашата партия, които в никакъв случай няма да кажат какво мислят, тъй като ги е боязън, че каквото и да кажат, ще бъдат причислени или към едни лагер, или към различен. Резултатът от това е загубата на досег сред нашата партия и по този начин нареченото интензивно потомство. Нашата стратегия наподобява постоянно несъответстваща, въпреки че е вярна в огромните си насоки, към естествения метод на живот на хората.
 Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот
" Ние към този момент не желаеме оставката на Корнелия Нинова. Този въпрос даже не е настоящ през днешния ден, въпросът е за оставането на партията в политичес...

Неслучайно в четирите най-големи града сме четвърти, тъй като споделяме: „ един учебник за един клас ” на хора, които нямат къде да запишат децата си на детска градина. Не че един учебник единствено по себе си е неприятна концепция, само че е отвън житейския аспект на същинските провокации пред хората. Имаме ли визия, че до момента в който се разделяме на ваксъри и антиваксъри, доста хора са на работа онлайн, където Кодексът на труда напълно е зачеркнат и всеобщо хората получават бърнаут. За тези ежедневни проблеми на всеки един, ние не споделяме и дума ", във Facebook.

" Когато кажем, че ще махаме плоския налог, в идващите изказвания започваме да се извиняваме, че ще го махаме.

Не можем да обхванем всички гласоподаватели, дайте да се концентрираме върху тези, до които би трябвало да сме близко и да кажем: „ богатите ще заплащат повече ”.

Друга причина за резултата ни е спиралата, в която се озовахме след четвърти април. Ние загубихме изборите на четвърти и макар положителните дейности на идващия щаб, няма организационни старания, които могат да компенсират грешките, които бяха направени и спиралата, която ни завъртя. Твърдя, че директният избор беше добър ход и вечерта на избора бяхме в добра кондиция, хората чакаха от нас поход към властта и тогава бяхме способни да го създадем. И от идващия ден започнахме да вършим неточност след неточност. Първата от тях беше амбивалентното ни отношение към президента и макар решението ни, се придвижи в неразбираемо отношение към служебния кабинет.
 Атанас Зафиров: Без Българска социалистическа партия не може да се сформира стабилно държавно управление Атанас Зафиров: Без Българска социалистическа партия не може да се сформира стабилно държавно управление
Въпросът с оставка на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не е на дневен ред. В това увери депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров пред Българска национална телевизия след вчер...

Служебният кабинет влезе в същинска война с ГЕРБ, а ние – гледаме. Това хората също го усетиха.

Гледам по какъв начин хора тук, а и извън се сочат и упрекват. Истината е, че никой от нас не е съвършен и неточности сме правили всички. Въпросът е дружно да можем да потискаме грешките си и да даваме късмет на гениите си. Ние вършим противоположното непрестанно. 365 000 гласа е резултат безнадежден, непосредствен до точката на незавръщане и в случай че ние ще отговорим с полемики, митинги, реакция на митинги, апаратни игри, замитания, то бъдещето напълно не е розово.

Аз бленувам за деня, в който в действителност тази партия ще покаже своя инстинкт за самозапазване, ще се сплоти и няма да гони целия вероятен електорат, а ще се концентрира там, където от нас има потребност – измежду най-слабите и уязвимите. Бизнесът може и без нас. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР