В динамичното и натоварено ежедневие използваме все повече банкови услуги.

...
В динамичното и натоварено ежедневие използваме все повече банкови услуги.
Коментари Харесай

Покани банката в твоя офис

В динамичното и натоварено всекидневие използваме от ден на ден банкови услуги. Имаме съвсем непрекъсната нужда от тях, само че заради оскъдното ни свободно време от време на време е същинско предизвикателство да ги получим.
Често нямаме опция да посетим банков клон, даже да имаме незабавна потребност от професионален съвет или услуга. Вместо да отсъстваме от работа или да жертваме така и така късата ни обедна отмора, бързайки към някой банков офис, има доста по-лесен и комфортен вид – банката да пристигна при нас.
Банката идва при вас
Именно такава новаторска услуга предлага Пощенска банка. Чрез мобилните си специалисти банката може да " гостува " във вашия офис, с цел да предложи самостоятелно решение на финансовите ви потребности.
Експертите ще ви дойдат на крайници и можете да се възползвате от безвъзмездна консултацията за разнообразни финансови артикули и настоящи оферти. Посещението се реализира по предварителна поръчка и пести време и разноски както на чиновниците, по този начин и работодателите.
Ако пожелаете да кандидатствате за избран банков артикул, мобилните специалисти ще ви донесат на място нужните документи и ще ви спомагат за попълването им. Техен ангажимент е и да занесат, и да входират документите вместо вас в банков клон по ваше желание, което в допълнение ви облекчава.
В случай, че кандидатствате за кредитен артикул и отговаряте на съответните условия, тази услуга дава опция да получите мечтаната сума в оптимално къс период.
За облекчение на клиентите в София, мобилните банкови специалисти на Пощенска банка разполагат собствен профилиран ъгъл и в някои от най-големите и известни търговски центрове и бизнес здания в столицата (датите и местата, където ще участва този ъгъл през февруари и март, можете да видите по-долу).
Бързо, комфортно, на място
Иновативната мобилна услуга има редица преимущества. Тя съкратява дистанцията сред клиентите и офисите. Получавате на място информация или консултация за всички артикули и услуги на банката, които ви вълнуват.
Получавате елементарно и налично професионален съвет или самостоятелно финансово решение, без да губите ненужно време, а спестявате и разноски. Тази услуга основава улеснение за клиента в контакта с банката и покачва неговата задоволеност.
Когато имате потребност от банкова услуга или съвет, потърсете мобилните специалисти на Пощенска банка, те постоянно са подготвени да се отзоват и да ви окажат професионална помощ в комфортно за вас време и място.
Ако имате интерес, специалистите на Пощенска банка да дойдат на " посетители " във вашия офис, може да заявите услугата на email.
Ето местата в столицата, където можете да се възползвате от услугите на мобилните специалисти през февруари и март:
Февруари
Capital Fort – 04 и 05.02.2020 година, по 4 часа
Megapark – 06 и 07.02, по 4 часа
Софарма Бизнес тауърс – 11 и 12.02., по 8 часа
Сердика офиси (Мол Сердика) – 13 и 14.02., по 4 часа
Capital Fort – 17 и 18.02, по 4 часа
София Еърпорт Център – 19 и 20.02, по 4 часа
Kambanite HP Building – 21–24.02., по 4 часа
Интерпред – 25 и 26.02, по 4 часа
Сердика офиси (Мол Сердика) – 27 и 28.02, по 4 часа
Март
Capital Fort – 02–04.03.2020 година, по 4 часа
Megapark – 05 и 06.03, по 4 часа
София Еърпорт Център – 10 и 11.03, по 4 часа
Софарма Бизнес тауърс – 12 и 13.03, по 8 часа
Kambanite HP Building – 17 и 18.03, по 4 часа
Сердика офиси (Мол Сердика) – 19 и 20.03, по 4 часа
Capital Fort – 24 и 25.03, по 4 часа
Megapark – 26 и 27.03, по 4 часа
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР