В Димитровград от утре започва обиколка на комисия от администрацията,

...
В Димитровград от утре започва обиколка на комисия от администрацията,
Коментари Харесай

Утре започва "хайка" за изоставени автомобили в Димитровград

В Димитровград от на следващия ден стартира обиколка на комисия от администрацията, която взаимно с представител на Общинска полиция ще открива излезли от приложимост МПС и техните притежатели. Тя е част от периодическите инспекции за изоставени коли от май 2015 година насам, заяви общинският пресцентър.

На всяко такова транспортно средство се залепва на очевидно място уведомяващ стикер. С него притежателят се задължава в тримесечен период да освободи заеманото място, като го реалокира на личен терен или в център за разкомплектоване.

Процесът на определяне на собствеността в огромна степен се реализира и със съдействието на съседи и жители, когато се касае за притежатели на изоставени коли, които не живеят към този момент на старите си адреси. Именно и по тази причина общината приканва жителите на града за интензивност.

В рамките на идващите три месеца комисията ще обхожда улици, междублокови пространства и други публични зони, където има изоставени остарели коли в занемарено положение. След 1 октомври т. година те ще бъдат репатрирани на особено разгласен паркинг. Ако в 14-дневен период не бъдат потърсени, ще бъдат излъчени за разкомплектоване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР