В ДГ Единство Творчество Красота“ - Враца се проведоха дейности

...
В ДГ Единство Творчество Красота“ - Враца се проведоха дейности
Коментари Харесай

Малчугани от ДГ Единство Творчество Красота твориха заедно с родителите си /снимки/

В ДГ „ Единство Творчество Красота “ - Враца се организираха действия по Национален парк „ Хубаво е в детската градина “. В откритите педагогичен практики участваха всички деца с дейната поддръжка на своите родители. 
Малките „ майстори “ от четвърта възрастова група използваха детско грънчарско колело и създадоха разнообразни глинени съдове, като демонстрираха забележителни сръчности и декоративни познания за българското приложно изкуство. Малките „ слънчица “ от втора „ Б “ група построиха посредством изобразяване и апликиране на фантазни облици по образеца на обичани анимационни герои, които по-късно включиха в сюжетна комбинация.
Умения за партньорство и съдействие демонстрираха децата от първа и втора „ Б “ възрастови групи в спортно – спортните игри. Високите достижения се характеризират с убеденост, висок състезателен дух и прочувствена задоволеност.
Учителите са стимулирани да ползват новаторски и креативен решения за интензивно взаимоотношение в образователно-възпитателния развой при дейното съдействие с родителската общественост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР