В детските години животът на най-красивата българка за 2013 г.

...
В детските години животът на най-красивата българка за 2013 г.
Коментари Харесай

Миската Нанси Карабойчева родила двамата си сина в рамките на година

В детските години животът на най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева надалеч не е бил звезден и блестящ. Тя е израснала в изключителна беднотия – фамилията й не е могло да си разреши даже обикновени хранителни артикули. Красавицата, която напусна „ Фермата “, сама признава за сложния си живот.

                                                     

Майка й постоянно плачела, тъй като не можела да й купи даже вафла. Родителите й обаче са доста борбени хора и постоянно ходели на сезонна работа в чужбина, с цел да могат да си построят къща. Съпругът й е нейната горделивост, изпълняващ фантазиите й свързани с волейбола, които тя не съумяла да реализира. Запознали се в залата, само че по това време той си имал гадже. Всичко посред им станало инцидентно, споделя Нанси, която преди 5 години се омъжи за волейболиста Добромир Димитров. След венчавката миската добави с тире семейството на брачна половинка си към нейната.

 

Блондинката от с. Юнаците се среща с волейболиста, когато е на 17 години. След 7-годишна връзка, получава годежен пръстен. Година и половина след сватбата им, която бе на 31 юли 2018 година, хубавицата открила, че е бременна. Към днешна дата тя е горда майка на двама синове.

 

 

До петия месец от първата й бременност, даже най-близките им другари не знаели, че са в очакване на рожба, тъй като въобще не й личало. Казали само на родителите си и на сестра й. Бременността й до тези месеци обаче била доста тежка и заради тази причина вместо да качи, тя свалила цели 9 кг. Синът им Матей се появява на бял свят в разгара на пандемията – през юли 2020 година С второто си дете заченала едвам три месеца след появяването на първородния си наследник. Вторият им правоприемник Йоан се появи на бял свят на 17 юли 2021 година Така за една година дала живот два пъти. Разликата сред двамата й сина е тъкмо 12 месеца.

 

След като стана една от най-одобряваните носителки на купата „ Мис България “ през 2013 година, определена посредством риалити формат, сходен на Биг Брадър, Нанси подсети за себе си с присъединяване й във „ Фермата “, където я гледахме допреди броени дни.

По време на една от борбите тя контузи тежко коляното си, след което стана ясно, че има три разнообразни разкъсвания, заради които не може да продължи присъединяване си във формата, защото възобновяване й ще продължи дълго време. Съпругът й Добромир Димитров пристигна да я вземе на ръце.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР