В депресия изпадат не само хората, но и животните. Ако

...
В депресия изпадат не само хората, но и животните. Ако
Коментари Харесай

И домашните любимци страдат от депресия

В меланхолия изпадат освен хората, само че и животните. Ако забележите, че домашния ви любим демонстрира необичайно държание е добре да го заведете незабавно на ветеринарен доктор и в случай че няма здравословна причина за смяната в настроението му, то може да бъде депресирано. Ето и кои са аргументите за меланхолия при домашния любим.

Физическо заболяване

Ако домашния ви любим има здравословен проблем може да се подтисне и депресира. Ако след възобновяване му, продължи да е депресиран е добре да потърсите лекарска помощ.

Скръб

Както хората, домашните любимци също могат да скърбят за човек или друго животно. Може съквартирант или куче от квартала да се е преместил или дете във вашия дом е пораснало и се е изнесло. Няма метод да обясните това на кучето си и постоянно скръбта е причина за меланхолия при домашния любим.

Промяна на околната среда

Преместване в нов дом, общата смяна на пейзажа, като ремонт или даже времето на открито може да повлияе неподходящо на домашния любим. Обикновено лишава известно време, до момента в който се приспособи към огромните промени в околната среда.

Страх

Вашия домакински любим може да има боязън или уплаха, която го кара да наподобява депресиран. Кучетата от време на време демонстрират боязън по разнообразни способи. Те могат да не наподобяват уплашени, само че да се отдръпват от естествените си действия, с цел да се защитят.

Вие (собственикът)

Чувствате ли се депресирани? А пътувате ли постоянно? Някои кучета изпадат в меланхолия, в случай че притежателите им ги няма за дълъг интервал от време. Ако сте депресирани може неумишлено да променяте дневната рутина на домашния ви любим и това да му повлияе прочувствено.

Ако имате подозрение, че домашния ви любим е депресиран е добре да се свържете с ветеринарен доктор.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Един отишъш да се татуира. - Искам да ми татуираш един плаж - да се виждат вълничките, мацки - но всички да са хубави, чадъри… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКорабът за насипни товари е първият от новата серия от общо осем с товароподемност 32 150 т, поръчани от компаниятаТехнологията ще употребява виртуална действителност от OculusС историческо решение от 2016 година Конституционният съд на Зимбабве забрани брака както за момчета, по този начин и за девойки на възраст под 18 години. Възрастта за единодушие за полов акт е 16 годиниДоговорките " на мрачно " би трябвало да приключат в българската политика, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава АтанасоваКакво се показва в заповед на здравния министърДизайнът на модела е впечатляващ, а осъществяването в интериора заслужава овации.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 6,54%Компанията е преобладаваща при " персоналните обществени мрежи " След няколко часа договаряния той бе арестуванВижте цялостната позиция на Държавната консолидационна компанияОгнените кълба провокираха огромен пожарНе може някои бизнеси да платят цената на цялото общество, тъй като сме решили, че те са най-опасните, безапелационен бе министърътРемонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежаТова става със заповед на здравния министърГлавният прокурор ще внесе искане в Конституционен съд за оповестяването му за противоконституционен
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР