В деня за размисъл нож ме прободе в сърцето. Пътувах

...
В деня за размисъл нож ме прободе в сърцето. Пътувах
Коментари Харесай

Журналистка със сълзи в очите към политиците: Не искам да съм вайбър майка, не гонете детето ми от България

В деня за размисъл нож ме прободе в сърцето. Пътувах с щерка си, тя е единствено на 13 години и слушахме дружно сканадалите към машините. И внезапно тя ме попита дали, в случай че изиска да живее в чужбина, ще я поддържа. Попитах я за какво би поискала сходно нещо. А тя на собствен ред в отговор ме попита - Е, това обикновено ли е да се случва? Дъщеря ми е единствено на 13 години, готино дете е. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Люба Пашова. 

Не ви прощавам. Това няма да ви го простя, че желаете да ме извършите вайбър майка и да прогоните детето ми от България. Правете каквито обединения и сглобки си желаете, само че това дете вместо да избира български университет след пет години, преглежда университетите по света, тъй като е уверено, че това, което се случва в България не е обикновено, разяснява тя със сълзи в очите и по адрес на политиците.

Това е моята позиция и аз ще бъда  следващата майбър майка в тази страна и тогава, когато изчезнат всички деца, като изчезнем и ние, тука може да остане единствено сглобката. Не ме интересува ще я има ли сглобката или не. Интересува ме един ден ще си прегръщам дете или не. Не желая детето да го виждам на екрана от приложенията, а онлайн, разяснява тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР