В деня, в който се навършва една година от смъртта

...
В деня, в който се навършва една година от смъртта
Коментари Харесай

Албум, посветен на Лорина Камбурова, ще бъде представен с концерт в София лайв клуб

В деня, в който се навършва една година от гибелта на младата и надарена Лорина Камбурова - 27 май, в " София лайв клуб " ще се състои концерт-промоция на албума, основан в нейна памет. Вратите на клуба се отварят в 20 ч., концертът стартира в 21 ч.

Албумът се споделя " Lorina /unreleased songs/ " и включва неиздадени песни на " Ross`N Lorina " - музикалния план на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова. В него са включени и две версии на части, изпети от други реализатори - " Летя сама " от Камелия Тодорова, към този момент осъществена като сингъл, и " Old Times " - първата написана напълно от Лорина ария, в тази ситуация изпята от Иван Гатев. Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и създател на по-голямата част от музиката и текстовете на " Ross`N Lorina ".

Дуетът на двамата артисти стартира през 2013 година, осъществя няколко сингъла, албум с 13 песни и интензивно участва на българската музикална сцена. До 2020 година реализира над 250 концерта из цялата страна и оттатък граница. Видеоклиповете на " Ross`N Lorina " в интернет имат над 100 000 гледания.

Заедно с Росен Пенчев на 27 май на сцената ще излязат множеството музиканти, записвали или свирили онлайн през годините с " Ross`N Lorina " - Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и други Специален посетител на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР