В деня, в който населението на планетата стана 8 млрд.

...
В деня, в който населението на планетата стана 8 млрд.
Коментари Харесай

Край на хегемонията! YouTube има нов крал - MrBeast детронира Pewdiepie

В деня, в който популацията на планетата стана 8 милиарда души, се случи и различен връх - Джими Доналдсън, по-известен в YouTube като MrBeast стана най-следваният в платформата. MrBeast детронира досегашния крал Pewdiepie и към този момент има над 111 846 070 клиента в своя канал.

Това е краят на невероятната доминация на Pewdiepie в YouTube, която продължи повече от 10 година Рекордът му беше подложен през август 2013 година, а по-късно и през 2019 година През 2018 година продукция на Боливуд го измести, само че за малко. 

Въпреки съперничеството за клиенти, MrBeast и Pewdiepie са положителни другари. MrBeast даже взе участие в акцията на Pewdiepie по увеличението на клиентите му, като поддържа финансово канала. 

В последните години канала на MrBeast бележи голям напредък, който се случва с помощта на логаритъма на YouTube, работата му на човеколюбец, доста гейминг, както и основаването на два марката - бургери и джънк.

Виж още: Грамофонна обич: Бионсе, Кендрик Ламар и Адел с най-вече номинации за Грами

Голям растеж канала му бележи и с видеото му, въодушевено от Squid Game, където 456 състезатели се бориха за премията от 456 хиляди $. За задачите на видеото MrBeast имаше бюджет от 3.5 млн. $, с които възвърне сетове от сериала. Видеото е гледано над 303 млн. пъти, което го прави най-гледаното в канала му.  

От друга страна Pewdiepie стартира канали са като гейминг подобен. Там той снима както сесиите в игрите, по този начин и реакциите си, до момента в който играе. Продължава със занимателно наличие, мнения, влогове. 

През август във видео Pewdiepie е запитан дали ще бъде задминат от MrBeast и той дава отговор: " Със сигурност ще ме задмине. Стига, аз съм в отмора от 2 години. Нямам самообладание това да се случи. А и той го заслужава, уповавам се да успее ".

Досега нито MrBeast, нито Pewdiepie са коментирали новината. Много анализатори допускат, че MrBeast приготвя изключително видео, което да е отдадено на триумфа му. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР