В Деня на траур Царево се бори с последствията от

...
В Деня на траур Царево се бори с последствията от
Коментари Харесай

Зам.-кмет на Царево: Ако не бяхме изселили ромското гето, щяхме да имаме над 300 удавени

В Деня на печал Царево се бори с следствията от потопа. Комисия от общината през днешния ден направи оглед на едно от мостовите уреди. Пътят към село Фазаново към този момент е възобновен.

 

" Тук се намират и измервателните уреди на " Басейнова дирекция ", които са за ранно обявяване, по-скоро би трябвало да кажа се намираха, тъй като те към този момент не съществуват. 7 или 8 метра воден дирек сме имали в тази посока ", сподели кметът на Царево Георги Лапчев.

 

" Големи са вредите - пипер, любеница, пъпеши, зеле… всичко. Не се надявам на помощ от страната ", показа селскостопанският производител Божидар Киров. Мъжът беше убеден, че ще бъде посетен от комисия от страната, която може да направи протокол за покриване на вредата.

" Спасихме всичко, което би трябвало. Всички риболовци бяхме по лодките. Аз съм на 81 години, тук съм роден, един от най-старите риболовци, такова проваляне не съм видял ", споделя риболовец.

Днес сутринта е постъпил сигнал за липсващ мъж от Лозенец. " Жив и здрав е, среща се в село Резово, тъй че няма липсващ човек, негов другар не го е разкрил и се е тормозил, по тази причина е подал подобен сигнал ", разясни Георги Лапчев.

 

От РЗИ Бургас още веднъж предизвестиха туристите да не влизат в морето, а от здравната ревизия ревизират за приключване на фекални води в Черно море.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР