В деня на своята сватба, 19 май, принц Хари и

...
В деня на своята сватба, 19 май, принц Хари и
Коментари Харесай

Защо принц Хари и Меган Маркъл получиха графство Съсеск

В деня на своята женитба, 19 май, принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл бяха удостоени с купите херцог и херцогиня на Съсекс . Графството не е имало двойка отпред от повече от 200 години.

А последните, били херцог и херцогиня на Съсеск, влизат в историята със своята скандална обич. Той е риж, а тя - по-голяма от него. И дотук с приликите с Хари и Меган. Ето и още детайлности за техните прародители отпред на Съсекс, поради които се счита, че неслучайно кралицата е избрала това графство за новото семейство.

Принц Аугустъс Фредерик , шести наследник на крал Джордж Трети, и лейди Аугуста Мъри основават комплициран любовен триъгълник, заслужен за сюжет на сапунен сериал.

 Снимка 358961

Принцът е роден в Бъкингамския замък, от дребен страда от астма, а едвам 13-годишен е изпратен зад граница. Когато е на 19, живее в Италия и среща съдбовната Аугуста. Тя е с пет години по-голяма от него и е бясно влюбено в своя братовчед .

Разбира се, тази неразрешена обич няма по какъв начин да бъде афиширана и официализирана. Напук на нея, или тъкмо поради нея, майката на Аугуста я среща с английския принц и още на първата среща посред им пламват искри.

След няколко седмици идва и предлагането за брак и загадка венчавка в хотел в Рим . По-късно, законният им съюз е разгласен за нелегитимен. След това двамата отпътуват за Англия. Очаквано, Аугуста не е призната с отворени прегръдки в кралския двор.

Въпреки това се стига до повторна женитба в Мейфеър. Това се случва през 1793 година А по това време съдбовната дама към този момент носи бебе в утробата си. Дори й остава единствено месец до раждането. Това разгневява краля и той още веднъж дефинира брака им с Аугустъс за противозаконен, написа Daily Mail.

Скоро след раждането, принцът е пратен още веднъж в Италия, а брачната половинка му остава в Англия със сина си . Той стартира връзка с оперна певица, а тя рестартира греховната си обич със своя братовчед. Съпрузите не се виждат пет години.

 лейди Аугуста Мъри

лейди Аугуста Мъри

Все отново се събират още веднъж, само че едвам за шест месеца. А през това време Аугуста ражда за повторно. За всички е ясно, че детето е от братовчед й , само че принцът го припознава за свое. Скоро по-късно пък отпътува за Лисабон.

Въпреки всички драми, Аугуста се показва за херцогиня на Съсекс. Просто тъй като желае пари. И съумява да се контракти със своя брачен партньор за четирицифрена прехрана. Той става татко на нелегално дете от своя държанка , а тя се отхвърля от благородническата купа, с цел да си обезпечи финансова непоклатимост.

Именно цялата тази любовна драма някои считат за причина през днешния ден принц Хари и Меган Маркъл да са херцог и херцогиня на Съсекс. Графството така и така има скандална история , на фона на която романсът на младоженците напряко бледнее.

 Меган Маркъл стана жертва на кралския етикет
Меган Маркъл стана жертва на кралския етикет

Още на първото си публично събитието

А и каквито и да ги надробят в идващите години, едва ли ще надминат Аугуста и Аугустъс . Явно кралица Елизабет Втора не е изгубила възприятието си за комизъм и предвидливостта си с годините.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР