В деня на своя личен празник (26 октомври) Любо Киров

...
В деня на своя личен празник (26 октомври) Любо Киров
Коментари Харесай

Любо Киров събра почитателите си в „Арена Армеец“ навръх рождения си ден

В деня на своя персонален празник (26 октомври) Любо Киров реши да направи подарък на феновете си, както и на самия себе си, като събра почитатели, другари и сътрудници в столичната зала „ Арена Армеец “ и им изпя най-красивите си песни, написа DarikNews.

Неслучайно Любо посрещна всички в залата с думите: „ Вие не сте тук като почитатели, вие сте ми на посетители “, а по-креативните от публиката се бяха подготвили и с плакати по случай рождения ден на изпълнителя. Оказа се, че в залата, измежду публиката, с изключение на Любо, има и още няколко рожденика, решили да посрещнат празника си в компанията на хубава българска музика.

Любо Киров изнесе малко над 2-часов концерт и показа онлайн както добре познати песни, по този начин и нови такива. Една от тях е балада „ Усеща се мощ “, която е част от новия му албум, който ще бъде на пазара през декември.

Любо извърши обичани части, като „ Както преди “, „ Целуни ме “, Знам “, „ Всички пътища водят към теб “ и още, и още.

Tой показа и излязлата безусловно преди дни нова ария „ Където няма време “ взаимно със Стенли, който почете изпълнителя и излезе на сцената, с цел да изпеят дружно.

Освен Стенли, всички дуетни половинки на Любо бяха в „ Арена Армеец “, с цел да изпълнят с него взаимните си части.

Мария Илиева, Михаела Маринова, група „ Акага “, Графа и Орлин Павлов бяха част от огромния музикален театър, който бе допълнен от страхотна мултимедия с две лед стени и голям екран, а сцената наподобяваше транспортен съд, на който се бяха „ качили “ музикантите от бенда, измежду които Ангел Дюлгеров, Живко Петров и други

Разбира се, Любо Киров се върна и за бис, като се обърна към цялостната зала с думите: „ Вие сте отговорни, че мен ме има. Обичам ви, без да ви познавам всички “.

А след последния музикален акомпанимент вечерта завърши с чувството, че музиката е популярен обединител, който кара даже хората, имащи най-големите разлики, да имат нещо общо между тях...



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР