В деня на смъртта на кралица Елизабет II принц Хари

...
В деня на смъртта на кралица Елизабет II принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари се скарал с баща си заради Меган Маркъл в деня на смъртта на кралица Елизабет II

В деня на гибелта на кралица Елизабет II принц Хари е имал сериозен спор с татко си поради Меган Маркъл

Източник на вестник. „ Сън ”, непосредствен до кралското семейство, сподели, че в деня на гибелта на кралица Елизабет II принц Хари е имал сериозен спор с татко си поради Меган Маркъл: крал Чарлз III помолил най-малкия си наследник да не взема жена си със себе си в Шотландия.

Вероятно поради кавгата с татко си принц Хари изпусна самолета и нямаше време да се сбогува с баба си - той дойде в Балморал час и половина след известието за нейната гибел.

Същия ден татко му го предложения да вечеря в Биркхол, имението на Чарлз III, с присъединяване на кралицата консорт Камила и принц Уилям. Вместо това Хари вечеря с принц Едуард, брачната половинка му графиня Софи от Уесекс, и принц Андрю, преди да вземе първия полет за Лондон.

Хари беше толкоз ангажиран да получи позволение да докара Меган в Балморал, че изпусна полета. След това той бил толкоз гневен, че отказал да вечеря с татко си и брат си. И той напусна Балморал при първата опция, с цел да хване първия полет назад за Лондон.

Въпреки това принц Хари по-късно се причисли към фамилията си на траурните събития. Той, Меган Маркъл, дружно с принца и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт Мидълтън, разгледаха цветята и подаръците, донесени в памет на кралицата.

По-късно обаче избухва нов спор сред принц Хари и татко му – този път за купите на децата му Арчи и Лилибет. Внуците на ръководещия монарх автоматизирано получават купите принц и принцеса.

Крал Чарлз III се съгласи децата на принц Хари и Меган Маркъл да носят тези трофеи, само че Арчи и Лилибет не получиха купите „ Техни кралски височества ” . Причината за това беше, че децата на принц Хари няма да извършват отговорностите на членове на кралското семейство. Съответно те също няма да получат полицейската отбрана, каквато се поставя на членовете на кралското семейство.

Въпреки обстоятелството, че принц Хари и Меган Маркъл, съгласно вътрешни лица, „ имаха доста диалози с краля по тази тематика “, Чарлз III не извърши настояването им . Както означават източници, близки до двореца, принц Хари и брачната половинка му били доста ядосани от решението на краля.

Малко след погребението на кралица Елизабет II, което се състоя на 19 септември, принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Обединеното кралство и се върнаха в Съединени американски щати, след което, съгласно вътрешни лица, членовете на кралското семейство „ въздъхнаха с облекчение ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР