В деня на най-важните хора на света - 1 юни,

...
В деня на най-важните хора на света - 1 юни,
Коментари Харесай

Столичната библиотека с разнообразни инициативи в Деня на детето

В деня на " най-важните хора на света " - 1 юни, Столичната библиотека подарява на децата празник под наслов " Чети, играй и твори на площад " Славейков " - игри, арт ателиета, занимателни надпревари с награди. " Въздушната принцеса " от Джордж Макдоналд ще показа спектакъл " Възраждане " пред библиотеката от 12,30 ч. Магическа действителност, приказка с принцове, принцеси и зли вещици, с доста песни и атрактивна визия с присъединяване на актьорите Виттория Николова, Йордан Ръсин, Георги Златарев, Мариана Жикич, Жана Рашева. От 14 до 17 ч. ще има " Филмов следобяд в библиотеката ". Пълната стратегия може да се откри в уеб страницата на СБ.

Библиобусът на Столичната библиотека в партньорство с Дирекция Природен парк " Витоша " по традиция ще взе участие на Празника на детето в планината. Малчуганите ги чакат нови детски книги, показване на Музея на совата, еко работилници. С това събитие се слага началото на седмото издание на " Библиотека в планината ", част от обичайна акция " Зелени библиотеки в парковете на София ".

На 1 юни във всички филиали на Библиотеката на София ще се организират разнообразни арт начинания. Желаещите деца до 14 години ще получат едногодишни безвъзмездни карти за библиотеката и дарове - детски книжки. Днес стартира и акцията " Детско лято в Столичната библиотека " с разнородни събития за деца от 5 до 15 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР