В Деня на народните будители - 1 ноември, Центърът за

...
В Деня на народните будители - 1 ноември, Центърът за
Коментари Харесай

Центърът за административно обслужване при Община Мездра отпразнува 20 години от своето откриване

В Деня на националните будители - 1 ноември, Центърът за административно обслужване (ЦАО) при Община Мездра отпразнува 20 години от своето разкриване. По този мотив екипът на фронт офиса на Общинската администрация провежда непретенциозно празненство. Празника почетоха сътрудници на чиновниците в Центъра, измежду които кметът на общината Иван Аспарухов и заместник-кметовете инж. Николинка Кътовска, Нели Минева и Цеца Костова. 
От името на Община Мездра Аспарухов подари на екипа на Центъра за административно обслужване икона на Св. Георги Победоносец, букет цветя и по едно портмоне с логото на общината. 
" Преди 20 години открихме този Център с концепцията той да бъде от изгода за жителите на общината, показа кметът на Мездра. Радвам се, че към този момент толкоз години това, което бяхме замислили първоначално, работи и продължава да се развива. И това, несъмнено, е с помощта на хората, които работят в Информационния център. 
Позволете ми на този прекрасен български празник да ви пожелая да сте живи и здрави! Запазете своята добрина, другояче сте си хубави - то се вижда! Давайте повече вяра и светлина на хората, които идват при вас, с цел да употребяват административните услуги, които предлага нашата община! "  
От свое име домакините на тържеството подариха на присъстващите стилни писалки с надпис " 20 години ЦАО - Община Мездра “.   
Както прилича, 20-ият рожден ден на Центъра за административно обслужване беше ознаменуван с торта и с други сладки изкушения, приготвени от чиновниците на Центъра. 
От началото на тази година в Центъра за административно обслужване са осъществени общо 13 719 административни услуги по гражданско положение и гражданска регистрация, общинска благосъстоятелност, териториално-селищно устройство, кадастър и регулация, икономически и обществени действия, търговия, превоз, туризъм и др. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР