В деня на инцидента със стрелба, в която загина операторката

...
В деня на инцидента със стрелба, в която загина операторката
Коментари Харесай

Снимачният екип на филма на Болдуин бил недоволен от условията на труд

В деня на случая със пукотевица, в която почина операторката Халина Хътчинс, снимачният екип на американския филм с присъединяване на артиста Алек Болдуин, е изразил неодобрение от изискванията на труд на мястото на фотосите, заяви през вчерашния ден в. " Лос Анджелис таймс " като се базира на свои източници, съобщи Българска телеграфна агенция.

По тяхна информация, недоволството на снимачния екип било провокирано от непрекъснатите промени, логистичните неуредици и забавянето на заплатите.

Освен това, няколко души се оплакали, че не са взети поради настояванията им за сигурност, откакто револверът, с който се стреля на фотосите, през последните няколко дни най-малко на два пъти засичал, съобщи ТАСС.
Вестникът заяви, че в четвъртък няколко оператори и помощниците им, часове преди случая със стрелбата, напуснали снимачната площадка поради различия с продуцентите. Сред хората, които упорствали за възстановяване на изискванията на труд, била и починалата Халина Хътчинс.

По време на подготовка в четвъртък Болдуин стрелял с реквизитно оръжие, което трябвало да е заредено с халосни патрони, само че се оказа с бойни, и рани двама души - Хътчинс и 48-годишния режисьор Джоел Соуза.
По-късно Хътчинс умря, а Соуза беше изписан от болница.

Междувременно не престават разпитите на очевидци на случая, заяви шерифството в окръг Санта Фе. Оттам са удостоверили, че към този момент не са повдигани обвинявания за стрелбата и гибелта на Хътчинс.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР