В деня на 48-ия парламент и след изборите, които плачеха

...
В деня на 48-ия парламент и след изборите, които плачеха
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Защо министър Шишков стана мишена? Има ли шансове да не ходим на избори?

В деня на 48-ия парламент и след изборите, които плачеха да бъдат касирани. В студиото влиза един от създателите на настоящия избирателен кодекс и водач на " Изправи се.БГ " Мая Манолова. Ще успее ли да разсее крещящите подозрения, че направихме следващия злепоставен избор поради закъснелите резултати за броя на популацията? И още: има ли шансове да не вървим на избори отново преди Коледа?

Финансовите схемаджии - вън от българския шахмат. Години наред България е в изолираност от европейския шах поради шепа потвърдени далавераджии. Днес същите желаят да се бетонират отпред на този спорт у нас. За продължаващите безобразия приказваме в „ Честно казано “ от години - този път в студиото са международният първенец по шахмат за дами Антоанета Стефанова, както и Симеон Стоичков, който поведе и завоюва правосъдните борби против безпринципността.

Дами и господа с герберски евро-атлантически премени, само че с татуировки на сърп и чук под тях... пристигна моментът Столичната община да излезе от летаргията и да реалокира монумента на окупационната алена войска. В студиото влиза общинският консултант Веселин Калановски, написал тази седмица открита позивна към кметицата Фандъкова, напомняйки, че e много примиренческо руският войник към момента да размахва шмайзер над главите ни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР