В Демократическата партия на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън

...
В Демократическата партия на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън
Коментари Харесай

В партията на Байдън вече не вярват в победата му в президентския вот

" В Демократическата партия на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в към този момент не имат вяра, че той ще завоюва конкуренцията за Белия дом ", това написа американското списание " Политико ".

Изданието се базира на думи на губернатора на щата Мичиган Гретхен Уитмър, казани по време на телефонен диалог с членове на предизборния щаб на Байдън. " Аз не съм имам вяра, че господин Байдън ще завоюва вота за президент (на 5 ноември 2024 г.) в щата ", е декларирала тя ", добави цитираната медия.

" Мичиган е от по този начин наречените колебаещи се щати. Неговите поданици не гласоподават твърдо за претендентите за президент на демократите или на Републиканската партия на някогашния президент и сегашен кандидат за връщане на поста Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ", уточни още " Политико ".

" През 2016 година Тръмп завоюва вота в Мичиган с 0,23% и това способства за успеха му. Четири години по-късно Байдън пое ръководството на Съединени американски щати с помощта на успеха му над Тръмп в щата с 2,38 на 100 ", добави списанието.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР