В декларацията се посочва, че от ПП са походили по

...
В декларацията се посочва, че от ПП са походили по
Коментари Харесай

Николай Денков: Най-важното, което можем да свършим през тази сесия, е да изберем редовно правителство

В декларацията се показва, че от Политическа партия са походили по метод, който е друг от всичко, което е правено досега и се засяга оферти план на Декларация за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание и ограниченията, нужни за тяхното реализиране.

 

Проектът, импортиран от Политическа партия, бе включен като точка втора от седмичната стратегия за петък - 6 януари. 

 

Потърсихме единственото нещо, което би могло да ни сплоти като парламентарни групи, пробвайки се да комбинираме задачите и дилемите, които бихме могли да осъществим през идната година, означи Денков. 

 

Той цитира параграф от импортирания план на декларация, в който се споделя: Водени от общата отговорност за бъдещето на Република България предлагаме на всички политически сили обединяване към следните предпочитани национални цели: развиване на конкурентна и новаторска стопанска система, гарантиране на национална сигурност и господство на правото, реализиране на енергийна самостоятелност и стабилно развиване, понижаване на неравенствата и достъп до качествено обучение и опазване на здравето.

 

С кой от тези цели не сте съгласни, попита номинираният за премиер Николай Денков. 

 

Всеки от вас, когато обсъждаме в петък тази декларация, апелирам да отговори - дали сте съгласни тази декларация да бъде призната и на тази основа да се търси състав на държавно управление, настоя Денков.

 

Той попита депутатите в пленарна зала по какъв начин си показват реализацията на третия мандат и уточни, че в случай че не могат да отговорят на този въпрос, би трябвало да кажат ясно, че през цялото време на това Народно заседание са работили, с цел да завърши най-бързо то своя живот и да отидем на избори. 

 

Когато започнеш парламентарния живот с промени на Изборния кодекс и по-късно отхвърлиш всички благоприятни условия за сформиране на постоянно държавно управление, това значи, че през цялото време си се готвил за избори, отбеляза Николай Денков. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР