В декларация от трибуната на парламента лидерът на Възраждане Костадин

...
В декларация от трибуната на парламента лидерът на Възраждане Костадин
Коментари Харесай

Костадин Костадинов плаши с революция, ако зеленият сертификат не бъде отменен

В декларация от трибуната на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов заплаши с гражданска война, в случай че след коледните и новогодишните празници ръководещите не отстранен условието за наложителен зелен документ.

" Възраждане " упорства имунизацията в страната да не е наложителна, а единствено доброволна, изрично се опълчват на слагането на " течности на деца ", за което държавното управление стартира да приказва.

Времето да се търпи това безвластие върху нас, българите, свърши, даваме опция на държавното управление в най-кратък период да анулира зеления документ и всички останали ограничения в навечерието на Коледа. " Ако след празниците ръководещите откажат да се съобразят с настояването за унищожаване на документа и имунизиране на децата, ще призовем българския народ да трансформира демокрацията в директна - през вратата на Народното събрание дружно с " Възраждане " ще влязат хиляди българи. Щом не желаете да методите с схващане, ще получите гражданска война ", закани се Костадинов.

Той разказа, че двете служебни държавни управления на Румен Радев, както и тези на Бойко Борисов и на Кирил Петков се стремят към едно - запълване на квотите на Европейски Съюз, а в екселски таблици цифрите са хора. На фона на болничен апокалипсис, здравна злополука, промяна на отделения, спрян достъпът на хиляди българи до обикновени услуги, две години не съумяха да кажат какъв брой хора са си отишли поради търговията със здраве, натискът повлия на българите физически и душевен, бизнесмените изнемогват, ще имат ли

По думите му, до момента в който " Борисов, Радев и Петков се подлагат на критика, организират едни и същи политики, а ограниченията са дискриминационни. Костадинов е уверен, че по този начин е въведен зеленият документ, имунизацията се показва цинично като доброволна, а тя е чудовищно насилствена.

Четвъртата вълна стартира да отшумява, образец е Нидерландия, където при 85% още веднъж са затворени, чака се това да стане в Дания и Англия, Русия, тези страни постановиха още по-ограничителни ограничения, а напълно елементарно може да се съпостави протичащото се там и в България - инцидентно ли е, че ниският % на имунизирани е обвързван с ниския % на болни, ние сме упреквани, че не имаме вяра в науката - от грижа за жителите или от грижа за глезене на брюкселските демократи се прави имунизация, пита още Костадин Костадинов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР