В декларация, изпратена до редакцията на www., от ГЕРБ-Варна призовават

...
В декларация, изпратена до редакцията на www., от ГЕРБ-Варна призовават
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна призовават ръководството да не приема оставката на Делян Добрев 


В декларация, изпратена до редакцията на www., от ГЕРБ-Варна приканват управлението на партията да не приема оставката на Делян Добрев. Ето цялостният текст на декларацията, без редакторска интервенция:

Призоваваме управлението на Политическа партия ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев. Уважаваме неговия честен акт, който изцяло подхожда на правилата на един заслужен човек и експерт, само че считаме за неприемливо да се отдръпна поради клюки и безпочвени неистини.
Политическите интриги и спекулации от страна на опозицията целят изкуствено да основат в редиците на ГЕРБ вътрешно напрежение и опълчване, каквото не подхожда на демократичното ни общество.
Доверието в политиката се печели не с експанзия и компромати, а с подготвеност, уместност и отговорност – качества, на които Делян Добрев е неоспорим притежател. Именно по тази причина се употребява с нашето доверие.
Убедени сме, че ще почисти в съда незаслужено очерненото си име и ще отбрани полезностите и правилата, които утвърдиха ГЕРБ като най-голямата и систематична партия в България.

Областен координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних
Народните представители от Политическа партия ГЕРБ в 3 МИР-Варна
Общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ-Варна
Районните кметове от Политическа партия ГЕРБ-Варна
Членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ-Варна

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР