В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо

...
В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо
Коментари Харесай

ДАЗД получи благодарствено писмо за оказана подкрепа

В Държавна организация за протекция на детето, постъпи благодарствено писмо от семейство, живеещо в град Русе. В него се показва изключителната благодарност към чиновниците от отдела за протекция на детето към Дирекция „ Социално подкрепяне " – Русе.

От сърдечното обръщение на писмото е видно, че в продължение на години фамилията е подкрепяно от обществените служащи в извънредно сложни за тях моменти.

Благодарение на техния неотклонен труд, отдаденост и професионализъм, едно българско дете израства, подкрепено от фамилията и експертите, и ще продължи да следва фантазиите си, към този момент като студент.

“До Председателя
на ДАЗД
доктор Елеонора Лилова
Госпожо Председател,

Ние, семейство Цвяткови от град Русе, желаеме посредством Вас да изразим нашата огромна признателност към чиновниците от Закрила на детето в нашия град – шеф Детелина Матева, Ивелина Дандовска, Даниела Пенева, Мария Димитрова, Георги Стефанов и други, в случай че сме пропуснали, за което се извиняваме.

Повече от 16 години те бяха неразделно до нашия внук в сложни и положителни моменти, проявявайки огромен професионализъм. Имаше доста тежки моменти, само че те и за момент не се огънаха, а се окуражиха повече.

С течение на времето всичко си пристигна на мястото и техният неотклонен труд беше заплатен. Тази година внукът ни Светослав Върбанов приключи приблизително обучение и към този момент е признат за студент в районно управление (на МВР).

Дълбок реверанс пред Вас чиновници на отдела по тази причина, че Ви има и продължавате да упражнявате тази благородна, само че тежка и неплатена специалност.

Пожелавам Ви доста здраве, триумф в специалността и персоналния живот. Не се предавайте! Ще пристигна моментът, когато вашия професионализъм и доброта ще бъдат възнаградени!

С доста любов: Душка, Цветан, Светослав
04.07. 2019г.
гр. Русе “

ДАЗД изрича признателност към екипа на град Русе и към благородната постъпка на семейство Цвяткови, които вдъхват кураж в натовареното всекидневие на обществените служащи. Уверени сме, че от ден на ден ще са експертите, които отдават сърцето и душата си в работата, и че положителните думи за тях ще са тласък и задоволство от положените старания.

„ Вярвам, че от ден на ден ще са хората, като Душка, Цветан и Светослав, които откровено и почтено ще благодарят на експертите за помощта, която са получили. “- показа доктор Елеонора Лилова, ръководител на Държавна организация за протекция на детето.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР