В държавата на проститутките нагли, пияни и дрогирани типове бяха

...
В държавата на проститутките нагли, пияни и дрогирани типове бяха
Коментари Харесай

В държавата на проститутките нагли, пияни и дрогирани типове бяха превърнати в кумири

В страната на проститутките нагли, пияни и дрогирани видове бяха превърнати от медиите и обществените мрежи в кумири. Това написа в собствен коментар Карлос Контрера.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

В страната на проститутките нагли, пияни и дрогирани видове бяха превърнати от медиите и обществените мрежи в кумири. Социалният маркетинг в последна сметка надви над разсъдъка и публичен звук задават хора, чиито качества са това, че са известни…

На фотографията е някоя си певачка Диона, хваната да кара безценен и мощен автомобил след приложимост на кокаин. Първата версия на модифицираната беше, че пила нурофен и колдрекс. Всъщност, най-вероятно е тъкмо по този начин. Отварям скоба – от години дилърите мешат кокаина и амфетамините с парацетамол, колдрекс, нурофен в съотношения 3:1, 5:1 и така нататък Така че, когато е шмъркала, най-вероятно добре се е заредила и с парацетамол, колдрекс или там каквото са употребили. В последна сметка кръвната проба сподели съществуване на кокаин.

Певачката излезе с версия, че било остаряла работа, не се друсала постоянно

После с драматизъм се описа една персонална история, надали не опрощение, че когато ти е тежко, що па да не се надрусаш… Преди това обаче реши да се прави на забавна, снимайки се с кутия нурофен. Хаха, доста смешно, няма що. Въобще целият разказ към нейния случай е извънредно непоносим, тъй като ясно се вижда пиар тактиката казусът да се неглижира, омаловажи, най-после да излезе, че въщност това е едно обикновено и задоволително държание. Хора са били обществено тричани за надалеч по-леки неща. Най-отвратителното е, че се прави опит Диона и тем сходните й клонинги (трудно ги разграничавам, тъй като са ми съвсем еднакви) да бъдат показани в светлината на някакви кумири, носители на новото, задаващи публичен звук на държание.

Оная Мис Силикон (каква купа само) е същата. Нагло, надменно, безпардонно държание

Няма граници, няма правила. И това се раздухва с един полуосъдителен звук от медиите, което в допълнение да подхрани иминджа на сходни типажи. Това ли ще са моделите за подражателство на дъщерите и синовете ни? Отврат.

Каква е тъкмо публичната полза на Диона и оная другата с пластмасовите гърди?

Откога приехме фръцлите, да не употребявам други избрания, да задават поведенческите модели?

Ще толерираме ли държанието на мутресите, новите герои на нашето време? Разбира се, всеки човек има шанса да се поправи. Но тая показна безочливост би трябвало да срещне мощен публичен отпор, тъй като се трансформира в модел на подражение, мислене и метод на живот. Това ли бъдеще желаеме, в действителност?

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР