В държавата на мафията, където редът и законността съществуват само

...
В държавата на мафията, където редът и законността съществуват само
Коментари Харесай

Възраждане: Научаваме важна информация по делото за заличаването ни от медия

В страната на мафията, където редът и законността съществуват единствено и само като имагинерно разбиране, се случва за повторно в българската историята да се прави развой по изтриване на партия . В същата тази страна се смята за норма партията – " Възраждане ", която е страна по правосъдното делото, д.

Институциите са употребявани за напън, а работещите в тях сбито извършват буквата на заповедта, забравяйки за силата на закона. Вероятно страдат от амнезия, заради която са не запомнили какво са научили в университета, не запомнили са и клетвите, които са давали пред Родината и българския народ. Амнезия, която оправдават с приоритет номер едно – да нахранят фамилиите си и да се затворят зад вратите на домовете си. Същите тези домове, които наподобяват на дребни килии на нищетата, за които мечтаят, купуват на заем и цялостен живот робуват на неправдата, с цел да го изплатят.
В тази страна, задушавана в „ прегръдките “ на мафията, " Възраждане " получи информация за правосъдното дело по заличаването на партията. „ Сензационната “ вест е под жълто-червено заглавие, цветове типични за този тип медии. Извадка от публикацията съдържа значима информация:
„ На 30 ноември потегля делото по заличаването на партия Възраждане…….Наш източник от средите на Темида ни изпрати елементи към правосъдната сага. Делото е с входящ номер 273974 от 15.10.2020 година, като съдът към този момент е насрочил първото правосъдно съвещание на 30.11.2020 година от 10:00 ч., за когато са призовани страните по делото. “
" Възраждане " като страна по делото получава информация за пръв път от тази оповестена „ сензационна “ вест. Така е в страната на мафията, прецеденти в българската история, като опит да се заличи партия в сякаш „ демократични времена “, се назовават сензация. Очевидно е, че тук словото не е по никакъв начин свободно, а медийното въздействие се употребява в посоката, която опонира на Етичния кодекс на българските публицисти ", пишат още от партията.
" В същата тази медия са попълнени детайлности от правосъдното дело, само че. Въпреки това от него стават ясни няколко неща:
- Съдът позволява едвам 6 очевидци на " Възраждане " от поисканите да бъдат позволени 54.
-
- За специалистите по математика е ясно тъкмо какъв брой нищожно може да бъде съотношението 120:6.
- За специалистите, познаващи правосъдната система, това значи едно: " Възраждане " е обречена, тъй като позволеният от съда брой очевидци не е задоволителен, с цел да потвърди неистинността на изказванията на прокуратурата.
. Целта на сътрудниците по държавна сигурност е била една: да принудят учредителите на Възраждане да „ не помнят “, че са участвали на учредително заседание.
 Възраждане предлага пакет от ограничения за излизане на България от рецесията " Възраждане " предлага пакет от ограничения за излизане на България от рецесията
Партия " Възраждане " показа пакет от ограничения, които да се подхващат за излизане на България от рецесията и преосноваване на българската...
Ето няколко настоящи разпита, които са се случили в „ демократична “ България през 2020 година:
- „ Дойдоха едни мъже и изведоха мен и щерка ми от черквата. Казаха ни, че в този момент би трябвало да разкажем за едни пари, дето сме ги взели преди 6 години и би трябвало да ги връщаме. Ние не знаехме защо приказват и бяхме доста изплашени. Заплашваха ни грубо, нас и околните. По едно време спряхме да чуваме какво ни приказват. Накрая споделиха, че ще можем да си живеем умерено, в случай че кажем, че не сме били на учредителното заседание на Възраждане и се откажем от подписите си. Отказахме се. Беше доста ужасно, съжаляваме. “
- „ Дойдоха при мен и ми споделиха, че ще изгубя работата си. Аз няма по какъв начин да храня фамилията си и да си заплащам заемите. Огънах се. Съжалявам. “
- „ Дойдоха едни мъже и ме заплашваха, аз съм доста възрастен, изплаших се, три дни бях с високо кръвно, беше доста ужасно “
На 30 ноември Темида избира да е със запушени уши. Съдът отхвърля да чуе тези 54 същински истории на българи, чиито предци са проливали кръвта си за България, с цел да я предадат на децата си, а те на своите деца. Български жители, които заплащат налозите си, с цел да може мафията, която е заграбила България, да заплаща на хора, които да ги притискат и тормозят.
 От партия Възраждане влязоха в Съдебната палата, с цел да връчат оставката на Гешев (ВИДЕО) От партия " Възраждане " влязоха в Съдебната палата, с цел да връчат оставката на Гешев (ВИДЕО)
От партия " Възраждане " търсят основният прокурор в Съдебната палата, с цел да му връчат оставката, стана ясно от видео на водача на партият...
Друг безспорен казус в работата на Софийски градски съд е бързината, с която насрочва дата за делото за заличаването на политическата партия. " Възраждане " внесе своята писмена отбрана на 15 октомври 2020 година Едва след няколко дни съдът насрочва дата на делото – 30 ноември 2020 година Всеки софийски правист знае, че в Софийски градски съд съвещанията се насрочват най-малко няколко месеца след подаване на мнението.
" – онази килийка, която евентуално още изплащате и ще влезе и при Вас и фамилията Ви.
Там, където няма ред и правда, няма народна власт, няма държавност и няма сигурност за нито един от нас - от политическия водач до редовия жител.
Огромен държавен запас е изразходван в последните 10 месеца, с цел да бъде притискан водача на " Възраждане ", членовете и учредителите на партията. Активното мероприятие по заличаването на партията ще бъде доведено до край.
Нека през днешния ден не позволяваме да бъде заличена партия Възраждане. Нека не позволяваме в днешните времена да се случат събития, които са се случили през 1947 година, когато партия Български земеделски народен съюз Никола Петков е заличена, а водачът ѝ погубен, показват още от партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР