В държавата на Борисов кражбата от строителството се превърна в

...
В държавата на Борисов кражбата от строителството се превърна в
Коментари Харесай

Методи Андреев: ИТН изпълни задачата си - да разбие два парламента и властта на Гешев да е непокътната

" В страната на Борисов кражбата от строителството се трансформира в грабеж ".

Това сподели някогашният депутат и ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев в ефира на предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ и TV1.

" Има Такъв Народ сподели, че очевидно извърши задачата си - да разбие два Народното събрание и властта на Гешев да е непокътната ". " Прокуратурата е в центъра на българския корупционен модел ", безапелационен беше Андреев.

" Демократична България " би трябвало да има личен претендент за президент, Радев не би трябвало да се сърди на това ", сподели Андреев във връзка президентския избор на 14 ноември.

" Борисов е приветстван от хората, които окраде, само че се върти като обран евреин - няма претендент на ГЕРБ, ще повтори това, което направи с Цецка Цачева ", сподели още той.

Методи Андреев разяснява и абсурда " 500 K ". " Не имам вяра в това Дончева да е предложила рушвет - тя е интелигентна и държаща на свободата жена, която не би се сложила според от най-малко двама - даващия и получаващия рушвет ", счита той.

Целия диалог можете да гледате във видеото:



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР