В ДАНС има хора, които работят за Русия, не е

...
В ДАНС има хора, които работят за Русия, не е
Коментари Харесай

Дончева: Русия никога не е оставала без хора в ДАНС. Гешев разчита на подкрепа от Козяк |

В ДАНС има хора, които работят за Русия, не е занапред. Никога Русия не е оставала без хора в ДАНС, които да работят за нея. Някои са по-очертани, други по-малко. Дали е работа на прокуратурата да прави някакъв следващ шпионски скандал не знам. Според мен Гешев прекомерно доста разчита, че ще завоюва доволството на Козяк с сходни акции.

Това съобщи водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева по Българска национална телевизия. Тя счита, че и дейностите им няма да подобрят потенциала на разследващи служби. Според Дончева са налице обвинявания и упреци за прекомерната податливост на настоящето държавно управление да извършва американска политика.

" Също както са налице ясни и отчетливи дейности на други партии, които явно работят под съветска диктовка. Колкото по-ожесточени са връзките Америка – Русия, толкоз по-видно е това. Винаги огромните страни са се старали да внушат на дребните страни като нашата да държат васално държание, че би трябвало да са доста признателни, признателни и наведени. Може да се види във всички дейности на дипломат Митрофанова, както и на представители на другото посолство ", сподели тя. 

Преди към час , който подписаха преди седмица българското държавно управление и капиталовият фонд Gemcorp. 

По думите на Дончева макар че на подписването дружно с хора на фонда е имало и представители на американското посолство, това е компания на един от най-приближените на съветския президент Владимир Путин хора - руският олигарх Алберт Авдолян.

" Питам се къде се оказва нашето държавно управление в този ребус, да не се окаже, че совите не са това, което са. Според мен е по този начин – не са това, което са. Като броите някои за прекомерни католици и американци, не бъдете доста сигурни в това, тъй като основните дейности в даден исторически откъслек може да са в съветски интерес ", съобщи Татяна Дончева. 

Тя отхвърли даде оценка на държавното управление след първите му 100 дни ръководство, защото " не е учителка ". 

" Драстичното сваляне на възрастовата граница на хората, занимаващи се с държавното ръководство, крие големи опасности. Може ли да минем без това и с малко повече разсъдък да се ориентираме към по-опитни хора? Проблемът е, че на игрището няма играчи, има такива със скромни благоприятни условия, а проблемите пред България са големи ", съобщи Татяна Дончева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР