В ДАНС е изпратен предварителният одит от служител на БДЖ.

...
В ДАНС е изпратен предварителният одит от служител на БДЖ.
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ще има кадрови промени и съкращения в БДЖ

”В ДАНС е изпратен предварителният одит от чиновник на БДЖ. Назначил съм одит на министерството, който ще завърши до края на месеца. Проблемите на БДЖ не са малко, те са свързани главно с публичните поръчки и планирането и забавянето на ремонтите ”, разяснява министър Росен Желязков.
Според него ще кадрови промени в управлението на БДЖ и съкращения на част от състава.

Той разяснява и ситуацията в страната: " Това е основаване на предпоставеност за чувство за спешна обстановка, която може би търси ескалация на напрежението изключително зимата, когато се чака сметките да скочат ". сподели пред Нова телевизия транспортният министър Росен Желязков във връзка митингите. Той направи прилика с митингите през 2013 година

" 50-60% от популацията не гласоподава, тъй като не има вяра в нито една власт. В подобен случай недоволството е повече от доволството. Но аз, като човек от държавното управление, не мога да не оценя, че държавното управление извършва програмата си. Когато държавното управление извършва програмата си, тогава напрежението е на общо съображение, а не към държавното управление ", изясни министърът на превоза.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР