В дъното на това нещо стои моят развод, който вече

...
В дъното на това нещо стои моят развод, който вече
Коментари Харесай

Дупнишкият депутат от ГЕРБ, обвинен в сексуален тормоз, с първи думи след скандала

В дъното на това нещо стои моят бракоразвод, който към този момент месец и половина - два се пробвах да запазя в загадка. Да не излезе по медиите. Но уви. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Александров.

" Няма нищо, което е написано по мой адрес, нищо от това не е правилно. Стоя зад името си и всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", уточни националният представител от Дупница, съобщи Нова телевизия.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор на Република България Иван Гешев да внесе стимулирано искане до Народното събрание (НС) на Република Българияза предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на депутата от ГЕРБДаниел Александров.

Предложението е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Даниел Александров за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в селоБистрица, Даниел Александров посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg