В човешката природа е да искаме да знаем повече за

...
В човешката природа е да искаме да знаем повече за
Коментари Харесай

Кои знаци са най-склонни да изневерят и още любопитни факти за зодиите

В човешката природа е да желаеме да знаем повече за себе си и за заобикалящия ни свят. И за доста хора астрологията,изучаваща по какъв начин небесните тела се подреждат и по какъв начин това може да повлияе на живота ни, съставлява златна опция. Макар и да не са малко тези, които я отхвърлят, има някои трендове, които се базират точно на нея.

 

Събрахме някои любопитни обстоятелства за зодиакалните знаци, които сигурно ще са вест за вас – без значение дали сте сертифициран специалист или елементарен четец.

Два знака създадоха най-вече президенти в Съединени американски щати.

В разбивката на всички президенти на Съединени американски щати в историята зодиите Скорпион и Водолей се появяват по-често от всички други знаци. Петима президенти, в това число и сегашния Джо Байдън, са Скорпиони, а четирима са родени под знака на Водолей. В историята е имало единствено двама Овен и двама Дева, което ги прави двата най-рядко срещаните знака в Белия дом.

Най-старият хороскоп, за който знаем, е от 410 година прочие Н.е.

Хората се пробват да получат визия за живота си въз основа на звездите от хиляди години.

Според публикация за вавилонските хороскопи,  най-старият открит хороскоп е за 29 април 410 година пр.Н.е. и е написана с клинопис.

Жените от зодия Лъв са най-склонни да посещават фитнес залите.

Проучване от 2013 година измежду 10 000 дами в Обединеното кралство, открива, че Лъвовете са два пъти по-склонни да вървят на фитнес спрямо всеки различен знак.

Работодател е подложен на рецензия за отвод да наеме избрани знаци.

През 2011 година управител по наемане на работа за компания за образование на китайски език е присъединил в условията за длъжността, че не е належащо да аплайват претенденти, които са Деви или Скорпиони.

Последва незабавна противоположна реакция към дискриминационната политика, само че мениджърът е оправдал решението си с претекста, че тези знаци имат наклонност да бъдат прекомерно сериозни.

Стрелците е по-вероятно да станат деца-звезди.

В изследване, извършено през 2009 година, са прегледани зодиите на 100 звезди, които станаха известни, когато бяха деца.

Оказало се е, че една от пет известни персони в тази категория е зодия Стрелец. Такива са да вземем за пример Бритни Спиърс и Скарлет Йохансон.

Лъвовете са най-лошите водачи.

Австралийската автомобилна компания прави изследване измежду 100 000 от нейните консуматори през 2017 година, с цел да разбере кои са най-хубавите и най-лошите водачи. Оказва се, че най-вероятните, които биха нарушили разпоредбите на пътя, са Лъвовете. В другата прекаленост са Овните, които са най-внимателните водачи, с минимум нарушавания в анкетата.

Козирозите може да са склонни към невярност.

От всички знаци в зодиака, Козирозите имат най-вече сметки в уеб страници за запознанства, сочи друго изследване, съгласно което и те са най-склонни към невярност Водолеите са на второ място в тази ранглиста.

По-голямата част от милиардерите са Везни.

На база на обичайна ранглиста за най-богатите хора на списание „ Forbes “ е направено и изследване от кои зодии са тези хора. Оказало се е, че най-вече милиардери има от зодия Везени, което не е изненадващо поради склонността на представителите на този знак да бъдат перфекционисти във всичко, което вършат.

Световните водачи постоянно са Скорпиони.

Установено е, че измежду международните водачи, най-вече са тези от зодия Скорпион, Тези знаци са известни със своята самостоятелност и упоритост, което може да им помогне да се изкачат по стълбата към триумфа.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР