в Чикаго оцеля, след като скочи от прозорец на петия

...
в Чикаго оцеля, след като скочи от прозорец на петия
Коментари Харесай

Котка оцеля без драскотина след скок от петия етаж на горяща сграда в Чикаго

в Чикаго оцеля, откакто скочи от прозорец на петия етаж на постройка, с цел да избяга от в апартамент, оповестява „ Гардиън “.
Персоналът на пожарната в Чикаго е заснемал видео от екстериора на постройката, до момента в който пожарникарите потушават пожара, когато черна котка се появила през виещия се пушек на строшен прозорец. Котето тествало за малко стената на постройката с предните си лапи и по-късно скочило.
 Котка планинар катери върха на швейцарска планина три пъти Котка планинар катери върха на швейцарска планина три пъти
Котка се изкачи с планинари до върха на планина в Швейцария. Смелата катерачка е била изчезнала няколко дни, преди алпинисти да се нас...
Наблюдаващите сцената ахнали, когато котката паднала. Но това, че котките имат девет живота, наподобява е правилно, тъй като черният щастливец подминал стената, ограждаща постройката, и вместо това „ кацнал “ на четирите си лапи върху близката трева, отскачайки един път и хуквайки нанякъде.
„ Тя мина под колата ми и се скри, до момента в който се почувства по-добре, след няколко минути излезе и се опита да изкачи стената, с цел да влезе още веднъж “, сподели представителят на пожарната Лари Лангфорд.
Котката не е потърпевша, сподели Лангфорд и добави, че се пробва да намери притежателя й.
Няма известия за потърпевши след пожара, който е бил стеснен до един апартамент. Причините за него не са докладвани от чиновниците, нито какви вреди са породени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР