В четвъртък вечер палят коледната елха в София с шоу.

...
В четвъртък вечер палят коледната елха в София с шоу.
Коментари Харесай

Палят коледната елха в София с шоу пред Народния театър

В четвъртък вечер палят коледната елха в София с шоу. Тази година дървото ще се намира пред Народния спектакъл. Междувременно в 17:30 часа в Княжеската градина се открива и Леден парк. Съоръжението е построено по модел на пързалката пред общината във Виена, твърдят от Столичната община. Общата ледена повърхност е 3600 квадратни метра, като атракционът включва и 500 метра ледени алеи със светещи рамки, което го прави най-голямото на Балканите. Цената е 20 лв. за 2 часа.

Предвидени са понижения за неведнъж прилагане, а кънките се наемат против 2 лв.. Елхата е висока 10 метра, украсена с доста лампички и гирлянди. Празничната стратегия ще стартира в 18 часа, а в 19 часа ще бъдат запалени светлините на коледното дърво. Тази година Столична община подаряват на столичани празничния театър „ Истинската Коледа “ със специфичен 3D мапинг.

Концертът ще стартира незабавно след формалното запалване на светлините на дръвчето. Любими музиканти и танцови реализатори ще основат коледно въодушевление за гостите и жителите на града. Спектакълът ще показа по занимателен и занимателен метод българските фолклорни обичаи и актуалния взор към празника. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират разнообразни картини, свързани с идния ярък християнски празник.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР