В четвъртък вечер българският шампион Лудогорец е твърде вероятно да

...
В четвъртък вечер българският шампион Лудогорец е твърде вероятно да
Коментари Харесай

Ето коя телевизия ще излъчва Интер - Лудогорец

В четвъртък вечер българският първенец Лудогорец е прекомерно евентуално да изиграе последния си мач за този сезон в европейските клубни шампионати. " Орлите " паднаха с 0:2 от Интер в мач от 1/16-финалите в Лига Европа в Разград преди седмица, а през днешния ден е реваншът сред италианския гранд и хегемона в българската Първа лига. 
За да се класира напред, воденият от Павел Върба отбор би трябвало да завоюва с два гола разлика при голове и в двете порти, или с 0:3. При 0:2 за " орлите ", мачът ще влезе в продължение, само че сходни прогнози са по-скоро в областта на невероятното поради класата на съперника, против който българският тим се изправя. 
Най-лошата вест обаче е обвързвана с неналичието на почитатели на " Джузепе Меаца ". Заради опасността от ковид в Италия, всичко мачове се играят пред празни трибуни, като на стадиона ще бъдат позволени единствено оператори, а достъпът даже на публицисти на този стадий е отсечен. 
Разбира се, борбата на Лудогорец в Лига Европа ще бъде излъчена в българския ефир. Може да следите срещата онлайн в Sportlive.bg, а коя телевизия ще излъчва Интер - Лудогорец вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР