В четвъртък ще имате повече работа или повече професионални ангажименти,

...
В четвъртък ще имате повече работа или повече професионални ангажименти,
Коментари Харесай

Три зодии днес ще напълнят портфейлите си, ето кои са те

В четвъртък ще имате повече работа или повече професионални задължения, които могат да ви донесат по-добри приходи.

От мнозина ще се изиска бързо решение или реакция във значим миг на работното място. Този ден вещае вести свързани с развиването на здравословен проблем на човек, който познавате.

Конфликт или отчаяние може да възникне по отношение на ваши лични пари или при работа от финансов темперамент.

В четвъртък ще възникне значимо събитие в живота на ваше дете или внуче, родено под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Овен

Денят е изпълнен с илюзии, неистини и напразни очаквания. Ако приемете мечтаното за фактически, то пред вас има огромна заплаха да претърпите неуспехи и финансови загуби.

Бъдете сериозни към себе си и постъпките на близките. Днес от вас се изисква внимание и предвидливост.

Издигнете се над дребните неща в живота.

Телец

Денят е обвързван с ненадейно изменение в пътя на ориста ви. Тенденцията от през вчерашния ден се задълбочава, само че в противоположен проект. Трябва да бъдете изключително деликатни при приемане на информация.

Може да ви подведат съзнателно. Не е изключено през днешния ден да имате неприятна среща със чиновници на реда, която да ви докара до стрес.

Добре е да не бъдете прекомерно дейни и да се занимавате единствено с рутинни дейности.

Близнаци

През този ден главната задача, която ви слагат звездите е да съумеете да успехите в себе си прекомерната си сензитивност и обидчивост. Възможно е по тези аргументи мъжете от зодията да претърпят известни финансови загуби.

За това е добре да преборите подозренията си. Жените от знака имат прелестната опция да се зарадват на едно ново запознанство.

Но макар интензивните усеща и от двете страни, връзката няма да се окаже продължителна. Вероятни са разочарования и обиди.

Рак

Днешният ден е подобаващ за социална активност. Мнозина от вас получават морално задоволство и приток на сила от добрините, които правят. Имате опция за забавни креативен срещи.

Посетете изложения, концерти или състезания. Звездите ви предлагат през днешния ден да приобщите децата си към полезностите на милосърдието.

Лъв

Този ден може да докара до огромни промени в живота ви. Нови хора във вашето обграждане ви оказват помощ да станете финансово самостоятелни.

Препоръчва ви се да приемате новите оферти без да премисляте доста и да се съгласявате на всевъзможни условия.

Днес също може да ви се наложи да вземате значими решения в персоналния си живот. Положителните резултати са заложени и доста малко зависят от вашата интервенция.

Дева

Денят може да е сполучлив, в случай че планирате авансово дейностите си. Днес е доста допустимо да съумеете да постигнете единодушие с колегата си и да възцарите мир в душата си.

Вероятно чувствате потребност от съвет на другари. Но не трябва да се доверявате сляпо на всичко казано. Иначе може да останете разочаровани напълно скоро. Сънищата ви са показателни.

Везни

Днес се постанова да помислите много, по какъв начин да по цялостните фамилния си бюджет. На пръв взор пораждат много нерешими проблеми, само че вие не би трябвало да обръщате внимание на това, тъй като скоро нещата се оправят.

Вие може да заемете влиятелно място в обществото с помощта на инцидентно другарство или поддръжката на непосредствен.

Не поемайте върху себе си непостижими задания и отговорности.

Скорпион

Денят е присъщ с опциите за разширение на кръгозора, зареждане с сила и изцеляване. Вероятни са доходи, облага от лотария или връщане на пари.

Може да намерите скъпа движимост. Възможно е перспективно предложение, което да стане заслужен свършек на някогашен ваш проект.

Вашето омагьосване покорява близките. Не се отвличайте от дреболии. Не е изключено да ви чака прелом в персоналния живот.

Стрелец

Вашите връзки с някои хора могат да се затегнат. От вашето държание в този миг зависи дали връзките ви да се развиват и дружно да преодолеете компликациите или да скъсате изцяло между тях.

Личният ви живот може да търпи корабокрушение. Вие би трябвало да помислите за аргументите, довели до това.

Добре е да потиснете гордостта си и да извършите компромис.

Козирог

Денят през днешния ден е добър, в случай че съумеете да го планирате от рано. В общуването с близките допускайте до себе си единствено хора, които са почтени за вниманието ви и на които имате доверие.

Не се доверявайте на малко познати хора. Рискувате да попаднете в двусмислена обстановка или неудобно състояние, от което да излезете мъчно.

Водолей

Деня в общи линии дава обещание положително въодушевление. Но вие би трябвало да планирате дейностите си овреме. По-важните работи свършете сутринта. Следобед няма да сте в положение да взимате верни решения.

Възможно е да почувствате потребност от съвет. Но не трябва да се доверявате изцяло. Може да попаднете в мрежата на шарлатани.

Победете през днешния ден засилената си сензитивност и се отдайте на отмора, срещи с приятни хора и посещаване на забавни места или културни събития.

Риби

Днес може да реализирате желанията, които сте имали през вчерашния ден и не сте направили заради липса на време. Но би трябвало да запазвате тайните си за себе си.

Странично въздействие може доста да попречи на желанията ви. Успехът е пред вас, само че пътят към него е посипан с клопки от страна на недоброжелатели.

Продължителна разходка или пътешестване ви се отразява добре през днешния ден и ви доставя наслада и многообразие.

Източник: Dunavmost

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР