В четвъртък ще е важно да не си създаваме конфликти.

...
В четвъртък ще е важно да не си създаваме конфликти.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 март

В четвъртък ще е значимо да не си сътворяваме спорове. Някои остарели въпроси ще намерят отговори. Повече вижте в дневния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен
Конфликт, който назрява от известно време може да доближи кулминационната точка си. Безпредметно е да влизате в полемики с хора, имащи друга от вашата ценностна система, нищо няма да излезе. Няма да разполагате с задоволително време за настоящата си работа и единственият метод да я довършите е да не се разсейвате с дреболии.

Телец
Не е изключено да ви поканят да присъствате на професионална среща, конгрес или полемика. Не отхвърляйте, тъй като една от обсъжданите тематики ще е обвързвана директно с вашата работа. Обстановката вкъщи ще е спокойна, а грижите за фамилията няма да ви затруднят.

Близнаци
Непредвидени събития ще ви принудят да измененията проектите си. Първоначално може и да се ядосате, само че няма смисъл да влагате непотребни страсти. Скоро ще разберете, че по този начин е било по-добре. Ще намерите решение на различен въпрос, който все още ви е затруднявал.

Рак
Неприятен персонален диалог ще ви накара да се замислите за личната си независимост. Да изберете кое за вас е добре и от кое би трябвало да се откажете. Преглеждайте усърдно известията си. Не е изключено да получите предложение, за което не сте си и мечтали.

Лъв
Трудностите ще са свързани с екипната работа заради недомислени дейности на сътрудниците, забавящи общия темп. Не се опитвайте да се измъкнете от отговорност. Проверявайте усърдно информацията, която имате желание да ползвате, може да се окаже заблуждаваща.

Дева
Част от заниманията ще изискват светкавична реакция. Няма да разполагате с време за размисъл, тъй че се доверете на интуицията си. За решаването на комплициран проблем ще получите помощ от човек, който не познавате. Не игнорирайте опцията за нови контакти.

Везни
Присъствие на събитие или инцидентен диалог ще се отрази на възгледите ви. Може да ви хрумне да измененията някои детайли от всекидневието си. Не се конфронтирайте с сътрудниците и избягвайте диалозите с родственици.

Скорпион
Някой ще ви се реваншира за направена преди време услуга и тази помощ ще се окаже извънредно скъпа. Ново, непрактикувано досега занятие ще ви заинтригува. Не е изключено да го предпочетете даже пред заниманието си. Не се лишавайте от сън.

Стрелец
Ако не е наложително да тръгвате на път, то по-добре е да го избегнете. Бъдете деликатни по време на пътешестване, без значение дали ползвате публичен или персонален превоз. Трафикът може да се окаже същинско тестване. Не обсъждайте персоналните си проблеми и приемете отправените към вас забележки доброжелателно.

Козирог
Обстановката ще е малко необикновена. Ще се наложи да обърнете внимание и на приятелите, и на околните си, че и на някои сътрудници. На моменти обстановката ще е конфликтна заради неспособност да се справите с всичко по едно и също време. Реагирайте рационално, с възприятие за комизъм и с ексцентричен метод.

Водолей
Избягвайте контактите с непознати, не е изключено да се опитат да ви излъгват. Творческият ви капацитет е мощен. Ще довършите занятие, което към този момент няколко пъти се е наложило да приключвате по не зависещи от вас аргументи. Ще настъпят промени, които ще ви зарадват.

Риби
Реакциите на част от околните ще ви озадачат. Опитайте се да си осигурите поддръжка от човек, който ви зарежда с ентусиазъм без да се пробва да ви лимитира. Обмисляйте деликатно изявленията и реагирайте по този начин, че да не разкриете възприятията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР