В четвъртък ще е слънчево, след обяд ще има временни

...
В четвъртък ще е слънчево, след обяд ще има временни
Коментари Харесай

Завръщат се слънцето и високите градуси

В четвъртък ще е слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток, а по здрач ще се ориентира от изток-югоизток.
Времето ще е топло, с оптимални температури най-вече сред 27 и 32 градуса.
По Черноморското крайбрежие ще е най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който по здрач ще се ориентира от изток-югоизток. Ще е топло, с оптимални температури сред 25 и 28 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода ще е 24-25 градуса.
В планините ще е най-вече слънчево. След обяд в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.
Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще се приближи до междинното за месеца.
В петък и събота ще доминира слънчево време. В следобедните часове, основно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР