В четвъртък ще е слънчево с разкъсана висока облачност. Ще

...
В четвъртък ще е слънчево с разкъсана висока облачност. Ще
Коментари Харесай

Топъл 15 септември: До 36 градуса за първия учебен ден

В четвъртък ще е слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Източна България – краткотрайно мощен вятър със западна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, в София към 31°, съобщи БГНЕС.

Жълт код е разгласен за 7 области в Северна България поради мощен вятър. Кодът е в действие за областите Монтанска, Врачанска, Плевенска, Великотърновска, Русенска, Разградска и Силистренска. Там ще духа сдържан, краткотрайно мощен западен вятър с пориви до 20 m/s.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, по най-високите елементи краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°, прецизират от Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще е слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 32°-35°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В петък ще има раздрана облачност, още веднъж с високи температури сред 31 и 36 градуса, за София 31 градуса.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР