В четвъртък ще бъде предимно слънчево, вятърът ще бъде слаб.

...
В четвъртък ще бъде предимно слънчево, вятърът ще бъде слаб.
Коментари Харесай

В четвъртък ще бъде предимно слънчево, вятърът ще бъде слаб


В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще бъде слаб. През нощта ще бъде най-вече ясно. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Минималните температури ще бъдат най-вече сред 5° и 10°, в София – към 8°.

Днес ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще бъде слаб с променлива посока. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, в София – към 23°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 22°. Температурата на морската вода е към 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините времето ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра – към 12°.

В петък ще доминира слънчево време. От северозапад на югоизток ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания. В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде слаб от югоизток-изток. Температурите ще се покачат едва и минималните ще са сред 7° и 12°, а оптималните – сред 23° и 28°.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР