В четвъртък се проведе втората номинационна битка за седмицата в

...
В четвъртък се проведе втората номинационна битка за седмицата в
Коментари Харесай

Александър ще се изправи срещу Юлиян в „Игри на волята“

В четвъртък се организира втората номинационна борба за седмицата в „ Игри на волята: България “ . В нея двете племена направиха верига от морето до стъклен контейнер, като трябваше да пресипват вода от пост на пост, които бяха на 3 м разстояние.
 NOVA
След напълването на резервоара, той освобождаваше кубче и последният участник започваше да реди кубове с една ръка на преносима маса . Траки бяха по-бързи, без значение, че Юлиян не даваше 100% в играта. Близначката Елена съумя да подреди кулите още преди Славяни да съумеят да изпълнят резервоара . По този метод Славяни трябваше да предлагат.

 NOVA
Номинациите не изненадаха никой, всички Славяни дадоха гласа си за Александър , само че с вярата, че ще се оправи на борбата в петък и ще се завърне в племето. „ Тук съм, с цел да играя. Ще играя почтено и на 100% всякога “, съобщи Алекс.-->

Тази вечер посетители в „ Игри на волята: студио “ ще са лекоатлетката Ива Пранджева и рап артистът, Явор Янакиев-100 кила, който се оказва един от най-големите почитатели на формата и не пропуща нито един епизод. Кои са техните фаворите, за какво харесват шоуто и кой считат, че ще завоюва, ще разберем от 22.00 ч.
 NOVA
Преди това обаче ще станем очевидци на борба сред двама доста мощни състезатели, като един от тях ще би трябвало да напусне шоуто - Юлиян против Александър. Дали учителят ще надделее или новият член на Славяни, това ще разберем довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР