В четвъртък около 21:40 часа, в с. Блъсково, при извършване

...
В четвъртък около 21:40 часа, в с. Блъсково, при извършване
Коментари Харесай

По междуградските пътища във Варненско: Свалиха от колите трима души с проба за алкохол над 2 промила

В четвъртък към 21:40 часа, в с. Блъсково, при осъществяване на полицейска инспекция на  «Мерцедес» с лидер М.М. (52 г.), локален гражданин, е открито, че същият ръководи колата след приложимост на алкохол с централизация от 2,05 промила в издишания въздух. Това оповестиха от полицията във Варна.

По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
В деня на Съединението, към 18:30 часа, в региона на гр. Аксаково, при осъществяване на полицейска инспекция на л.а. «Фолксваген» с лидер Д.М. (61 г.) от Варна, е открито, че същият ръководи автомобила след приложимост на алкохол с централизация от 2,18 промила в издишания въздух. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Своеобразен " рекордьор " в тази серия е арестуван на идващия ден около 08:40 часа в гр. Провадия. При осъществяване на полицейска инспекция на  «Мерцедес» с лидер Д.А. (39 г.) от София, е открито, че същият кара след приложимост на алкохол с централизация от 2,47 промила в издишания въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР