В четвъртък облачността отново ще е предимно значителна. На отделни

...
В четвъртък облачността отново ще е предимно значителна. На отделни
Коментари Харесай

Значителна облачност със слаби превалявания

В четвъртък облачността още веднъж ще е най-вече забележителна. На обособени места, основно в Югозападна България, ще има слаби валежи, съобщи БГНЕС.

В утринните часове в равнините там видимостта ще е понижена. Над Източна България ще е най-вече ясно. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София към 9°.

Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София към 18°.

Над планините облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, над 2300 метра – от сняг. Ще духа сдържан североизточен, по най-високите елементи - запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

В петък ще бъде по-често облачно и хладно, чакат се слаби валежи в западните и източните региони, дневните температури ще бъдат сред 16 и 19 градуса, за София 16.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР