В четвъртък бях в чужбина и научих на другия ден,

...
В четвъртък бях в чужбина и научих на другия ден,
Коментари Харесай

Георги Марков: Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи

В четвъртък бях в чужбина и научих на другия ден, че сме объркали работата. Нещото, което най-вече ме подразни, че изкараха, че ГЕРБ не желаеме мажоритарни избори, а ние се вслушахме в гласа на народа. Всички други партии бяха срещу мажоритарни избори. Това сподели за bTV депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Бойко Борисов разгласи, че се връща преференцията на старите равнища след незабавно съвещание на Изпълнителната комисия. Премиерът благодари на Марков, който го е алармирал в изявление на депутата за " 24 часа ", в което той прикани премиера да анулира противоречивите ремонти.

" Имаме доста качествени депутати, определени с преференции. Хората останаха с усещане, че лишаваме добити права. Трябва да се върнем към референдума. Само ГЕРБ се вслуша в гласа на 2,5 млн. българи. 500 хиляди души гласоподаваха за сегашната изборна система. Българска социалистическа партия нас ни изкарват хора, които не желаят преференции. Подменихме най-важното, което следва - спор към каква Европа желаеме ", сподели Марков.

" Когато нашият министър председател го награждава Вучич, македонският министър председател си смъква накитите, Ципрас го хвали. Най-после сме с едни гърди напред на Балканите, а ние го занимаваме горкия с преференции, по тази причина бих тази камбана ", сподели още той.

" Бойко ме предложения в гражданската квота, тъй като имам опит, не съм партийно привързан. Прави се нова изборна комисия, с цел да не стане след това, че е изопачен вота, тъй като ЦИК-а е остарял ", сподели Георги Марков.

" Уважавам президента Радев. Непрекъснато приказва по какъв начин машинното гласоподаване е причина за почтен избор. Ние сме в Европейски Съюз 10 години, евро ще одобряваме и аз запитвам в коя страна президента е определен с машинно гласоподаване. Само Мадуро е определен с машини. Ние сме самоунижаваме с тия машини. След 30 години народна власт демократичния ни развой би трябвало да е спокоен, не да го пипаме непрестанно ", добави той.

" Аз си припомням Костинбродската спекулация. Тогава по възмутителен метод в деня на размисъл ние изкарахме, че ще се отсрочват изборите и най-после съда се изрече, че няма такова нещо. Европа в този момент е друга и ние сме част от нея ", сподели Марков.

" Искаме християнска България. Ние сме лоялни европейци, нашият министър председател е един от най-добре признатите. Имаме си народ, който не желае гей бракове и сходни дивотии, отнасяме се толерантно към българските евреи. Европа ще бъде или християнска или не. И ние в този спор би трябвало да се включим. Българите не щат изчанчености, имаме си мама, имаме си баща, имаме си Коледа. Всеки глас за ГЕРБ е глас за Манфред Вебер ", сподели още той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР